Galatasaray, Mert Hakan'la anlaştı! İşte giyeceği forma...

Galatasaray’ın yeni sezon için anlaşmaya vardığı Mert Hakan'ın forma numarası belli oldu.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray’da sezon sonu bitimiyle beraber futbolu bırakacak olan Selçuk İnan’la özdeşleşen 8 numaralı formayı yeni sezonda Sivassporlu Mert Hakan Yandaş giyecek.

Galatasaray, Mert Hakan'la anlaştı! İşte giyeceği forma...

9 senedir başarıyla sarı-kırmızılı formayı giyen Selçuk’un forması böylece potansiyeli olan bir yerli isme emanet edilecek.

Selçuk İnan, Galatasaray’a geldiğinde 26 yaşında iken, Mert Hakan ise 25 yaşında sarı-kırmızılı formayı giyeceği hatırlatıldı.

Galatasaray, Mert Hakan'la anlaştı! İşte giyeceği forma... - Resim : 2

Galatasaray’ın Selçuk İnan’la beraber klasikleşen 8 numarayı taşımaya hazırlanan Mert Hakan Yandaş, Sivasspor’da da 8 numaralı formayı giyiyor.

G.Saray’da kaptan Selçuk İnan’ın Mert Hakan’a yeni sezonda sadece forma vermeyeceği aynı zamanda deneyimlerini de aktaracağı belirtildi.

Galatasaray ile oyuncunun menajeri arasındaki görüşmelerde 4 senelik anlaşma için taraflar prensip anlaşmasına varmıştı.

Teknik adamlık için hazırlanan kaptan Selçuk, Mert Hakan Yandaş’la yakından ilgilenecek ve kendisi gibi kulübün tarihinde iz bırakması için tecrübeleri paylaşacak.

 

Galatasaray, Mert Hakan'la anlaştı! İşte giyeceği forma... ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Mert Hakan Yandaş Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.