Galatasaray, Mert Hakan Yandaş'ın peşinde!

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla futbolseverlerin büyük beğenisi toplayan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yapan Sivasspor'da birçok oyuncunun adı, büyük kulüplerle anılıyor. Bu isimlere son olarak bu sezon gösterdiği performansla herkesin beğenisi toplayan Mert Hakan Yandaş katıldı. Sözleşmesi sene sonunda sona erecek olan 25 yaşındaki oyuncunun devre arasında Galatasaray'a transfer olarak, hem kariyerinde bir sıçrama hem de Sivasspor'a para kazandırarak gitme arzusu bulunuyor. 

2. LİGDEN GELDİ

Kariyerine Bursa'da yer alan amatör kulüplerde başlayan Mert Hakan, yerli oyuncu fabrikası olarak adlandırılan Altınordu'ya transfer oldu. Ardından Tirespor ve Menemenspor'da forma giyen oyuncu, Menemenspor'da gösterdiği performansla Sivasspor'un dikkatini çekti ve Süper Lig'e transfer oldu. 

Geçtiğimiz sezon sakatlıkları nedeniyle fazla forma şansı bulamayan oyuncu, bu sezon başında Ajax ve Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçlarında gösterdiği performansla teknik direktör Rıza Çalımbay'ın gözüne girerek ilk 11'deki yerini garantiledi. 

Galatasaray, Mert Hakan Yandaş'ın peşinde!

SEZON SONUNDA SERBEST

Mert Hakan'ın Sivasspor ile imzaladığı 3 yıllık sözleşme, sezon sonunda doluyor. Yıldız oyuncunun büyük takımlarda oynamak istemesi nedeniyle sözleşme uzatmaya yanaşmaması kırmızı-beyazlı yönetimi düşündürüyor. Sivasspor bu sebeple devre arasında oyuncudan para kazanarak takımdan ayrılmasına müsade edecek. 

12 MAÇTA 4 GOL

Mert Hakan bu sezon 11'i Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 12 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti.

FATİH TERİM'İN İSTEDİĞİ TARZDA 

Orta sahanın merkezi ve kanatlarda görev alan Mert Hakan, topla süratli olan oyun anlayışı ve fizik gücüyle bu sezon statik bir görüntü çizen Galatasaray'ın aradığı tarzda bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in Mert Hakan'ı orta sahaya hız katacak bir oyuncu olarak görmesi transferi daha da olağan bir hale getiriyor.

Galatasaray, Mert Hakan Yandaş'ın peşinde! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Sivasspor Fatih Terim Transfer Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.