Galatasaray-Marsilya maçı için İstanbul'a gelen Fransız gazeteciden tepki çeken paylaşım!

Galatasaray-Marsilya maçını takip etmek için İstanbul'a gelen Fransız bir gazeteci, NEF Stadyumu’nda bulunan aslan heykelinin üzerine çıkıp fotoğraf çektirdi ve bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, ‘"Galatasaray’ın aslanını evcilleştirdim" notu düştü. Paylaşımı kısa sürede fark eden Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisi gecikmedi. Binlerce mesaj alan küstah Fransız, özür dileyerek paylaşımını sildi.

Marsilyalı bir gazeteci Galatasaray-Marsilya maçı öncesi skandal bir paylaşım yaparak tepki çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında Fransız ekibin ağırlayacağı maçın basın toplantısına katılan Romain Canuti isimli gazeteci, stadın içindeki aslan heykelerinden birine binmişti...

Sarı-Kırmızılı taraftarların tepki gösterdiği Fransız gazeteci, paylaşımını sildikten sonra özür diledi. Canuti, "Şaka olduğunu düşündüğüm anlamsız hareketle haddimi aştım" açıklaması yaptı.

Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silen gazeteci, "Dün akşamki basın toplantısından önce, şaka olduğunu düşündüğüm anlamsız hareketle haddimi aştığımı üzülerek fark ettim. Bu sebepten dolayı kırdığım ve üzdüğüm tüm Galatasaray taraftarından özür dilerim" dedi.

 Galatasaray-Marsilya maçı için İstanbul'a gelen Fransız gazeteciden tepki çeken paylaşım!

Galatasaray-Marsilya maçı için İstanbul'a gelen Fransız gazeteciden tepki çeken paylaşım! ile ilgili etiketler Galatasaray Marsilya UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.