Galatasaray maçının ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen açıklama yaptı: Süre yetmedi

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 3-2 yenildikleri Galatasaray Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Teknik Sorumlusu Erkmen, iyi oynayarak son dakikalarda golü bulduklarını ama sürenin yetmediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ’in 6. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Galatasaray ’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''SON DAKİKALARDA GOLÜ BULDUK AMA SÜRE YETMEDİ''

Oyuna iyi başladıklarını aktaran Erkmen, "Oyuna iyi başladık, gol bulduk. İki haftadır iyi gidiyorduk. Gol sonrası kısa sürede beraberliği yakaladılar. İkinci yarı hamle yaptık, önlem aldık. İyi oynayarak son dakikalarda da golü bulduk ama süre yetmedi. İki haftadır kazanıyorduk. Önümüzdeki hafta önemli bir maçımız daha var. Yarından itibaren o müsabakaya hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

İHA

Galatasaray maçının ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen açıklama yaptı: Süre yetmedi ile ilgili etiketler Kasımpaşa Galatasaray Süper Lig 6.Hafta Maçı Necati Erkmen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.