Galatasaray maçı neden Ankara'da oynandı?

Galatasaray'ın Keçiörengücü ile karşılaştığı Türkiye Kupası maçının Ankara'da oynatılması tepkilere yol açtı.

Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir'in Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçlar olumsuz saha koşulları nedeniyle başka şehirlere alınmıştı. Beşiktaş maçı Kayseri'de oynanırken, Başakşehir maçı Afyon'da oynanmıştı.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası 5. tur maçında Keçiörengücü ile karşılaştığı mücadelenin ise kötü koşullara rağmen başka bir şehre alınmaması, taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti.

MAÇIN SPİKERİNDEN TEPKİ

A Spor spikeri Cüneyt Şen'in canlı yayında söylediği sözler de TFF'nin uyguladığı çifte standardı gözler önüne serdi. Şen, "Galatasaray bugün zeminle de mücadele edecek. Biz de çekim açılarını bulmakta zorlandık. Ankaragücü'nün Beşiktaş ve Başakşehir maçları başka şehirlere kaydırılmıştı. Görüyorsunuz vinç üzerinde çekim yapıyoruz. Çifte standardın tartışılması lazım. Ofsayt kamerasını koyacak yer bulamadığımız için pozisyonun tekrarını gösteremiyoruz. Vinçle çözüm bulmaya çalışacağız." dedi.

Galatasaray maçı neden Ankara'da oynandı?

TFF'YE BİR TEPKİ DE EVREN TURAN'DAN

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Evren Turan da, Galatasaray'ın maçının Ankara'da oynatılması nedeniyle tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Turan ayrıca maçın saatiyle de ilgili eleştiride bulundu.

İşte Evren Turan'ın sözleri:

Galatasaray maçı neden Ankara'da oynandı? ile ilgili etiketler Ankara Galatasaray Afyonkarahisar TFF Keçiörengücü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.