Galatasaray maçı hangi kanalda? GS Alanya başladı mı? Saat kaçta? Galatasaray kupa maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupasında 10 Şubat Çarşamba akşamı maçlar devam ediyor. Dün akşam oynanan Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası çeyrek final heyecanı kupada devam edecek. Bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat başlıyor soruları da sarı kırmızılı taraftarlarca merak ediliyor.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bu akşam Alanyaspor'u konuk ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçı kazanan ve bu maça da oldukça moralli çıkacak olan Galatasaray'da eksik bulunmazken rakip Alanya'da kupada yoluna devam etmek için sahaya çıkacak. Peki, Galatasaray Alanya maçı ne zaman, hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Galatasaray kupa maçı ne zaman sorusu, sarı kırmızı taraftarların en çok merak ettiği sorulardan. 10 Şubat 2021 Çarşamba akşamı kupa maçına çıkacak olan Cimbom'da eksik bulunmuyor.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray yarın saat 20.45'te sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Müsabaka A Spor kanalından canlıolarak yayınlanacak.

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Belhanda, Emre Taşdemir, Gedson, Emre Kılınç, Mohamed, Babel

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Efecan, Bareiro, Davidson

5 MAÇTIR KAZANIYOR

Galatasaray, Süper Lig’de son oynadığı 5 müsabakadan da galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar son yenilgisini Beşiktaş deplasmanında alırken, daha sonra Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'yi mağlup etti.

 

Galatasaray maçı hangi kanalda? GS Alanya başladı mı? Saat kaçta? Galatasaray kupa maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Alanya ziraat Kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.