Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında 3 puanı tek golle aldı

Süper Lig'de 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu'nda liderliğini sürdüren Galatasaray, 3. maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına konuk oldu. Sarı-Kırmızılılar lider gittiği zorlu deplasmanda Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle kazandı ve lider döndü.

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında gol yemeden 4 puan toplayan ve E Grubu'nda liderliğe yükselen Galatasaray, 3. haftada Lokomotiv Moskova deplasmanında tek golle kazandı. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golü 82. dakikada Kerem Aktürkoğlu attı.

Lazio'yu tek golle deviren, Marsilya cehenneminden de 0-0'lık beraberlikle ayrılan Sarı-Kırmızılılar, Moskova'dan 3 puanla dönerek liderliğini perçinledi. Grubun diğer maçında Lazio ile Marsilya 0-0 beraberekaldı.

İlk 2 haftada 1 puan toplayan Rus ekibi, evindeki maçta Marsilya'ya 1-1 berabere kalmıştı. 

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Maradishvili, Pablo, Jedvaj, Rybus, Beka Beka, Barinov, Tiknizyan, Kerk, Smolov, Zhemaletdinov

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Barış, Babel, Mostafa

Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında 3 puanı tek golle aldı

LOKOMOTİV MOSKOVA-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TERİM'DEN GRUP DEĞERLENDİRMESİ

Galatasarat Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın dünkü basın toplantısında şunları söylemişti: "Dört puanla biz öndeyiz. 3, 2, 1 diye herkesin iddialı olduğu bir sıralama var. Daha 3. maçı oynayacağız. Bir üç maçımız daha var demektir bu. Kazanmamız veya berabere kalmamız halinde çok büyük bir avantaj elde ederiz, Lokomotiv'in iddiası bir hayli geriye düşebilir."

"Böyle baktığımızda kazanmanın bizi çok öne götüreceği, hatta kaybetmemenin bir avantaj sağlayacağı açık. Kaybedersek de Lokomotiv'i devreye alacağız, o da devrede olacak. Durum biraz karışacak. Çünkü Marsilya-Galatasaray maçında ne olacağını bilmiyoruz. Ama ne olursa olsun ilk gün söylediğim şeyi tekrar ediyorum, bu grup her şeye açık, burada her şey olabilir. Bu şekilde devam ediyor ve bence kimse hiçbir şeyden kopmadı, herkesin iddiası var. Sonuna kadar da böyle gidecektir diye düşünüyorum."

Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında 3 puanı tek golle aldı - Resim : 2

Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında 3 puanı tek golle aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Lokomotiv Moskova Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.