Galatasaray kupasına kavuştu!

2018-2019 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray görkemli bir törenle kupasını kaldırdı.

Spor Toto Süper Lig’in Lefter Küçükandonyadis sezonunda 69 puanla mutlu sona ulaşan Galatasaray, kupayı kaldırdı. Tarihinde ligde 22. kez kazandığı şampiyonluk kupasını müzesine götüren sarı-kırmızılılara Türk Telekom Stadı’nda düzenlenen törende kupayı TFF Başkanı Hüsnü Güreli ve yönetim kurulu üyeleri kaptanlar Selçuk İnan ve Fernando Muslera’ya takdim etti.

Galatasaray kupasına kavuştu!

Önce Türkiye Kupası’nı kazanan, sonra ligde 22. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray’da artık kutlama vakti... Son maçını dün Sivasspor deplasmanında oynayan Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmanın ardından hemen İstanbul’a döndü. Şampiyon, kupasına bugün mabedinde kavuşacak. Muhteşem parti saat 19.05’te başladı. Geçen sene olduğu gibi sahanın ortasında yine dev bir sahne kuruldu. 4 LED ekranla da şampiyonluğa dair tüm anlar detaylı olarak veriliyor.

İrem Derici, Soner Sarıkabadayı’nın yanı sıra pek çok şarkıcı konser verecek, DJ performanslarıyla taraftarlar coşacak. Havai fişek gösterileri ve ışık şovlarının yapılacağı Türk Telekom Stadı’ndaki kutlamaların biletleri tükenirken, 52 bin 500 kişi Aslantepe’de olacak.

GALATASARAY, ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE TÜRK TELEKOM STADYUMU’NA GELDİ

Spor Toto Süper Lig’in 2018-2019 şampiyonu Galatasaray, kutlamalar için Florya Metin Oktay Tesisleri’nden akşam saatlerinde üstü açık otobüs ile hareket etti.

Yol boyunca tezahüratlarla sarı-kırmızılı taraftarların eşliğinde stada gelen kafile, saat 19.05’de Türk Telekom Stadyumu’na giriş yaptı. Üstü açık otobüste taraftarları selamlayan Galatasaraylı futbolculara, sarı-kırmızılı taraftarlar meşalelerle eşlik etti. Futbolcuların, stada girişi esnasında otobüste tezahüratlar yapması dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray kupasına kavuştu! - Resim : 2

ALTYAPIDAKİ ŞAMPİYONLAR KUTLAMADA

Türkiye Futbol Federasyonunun Gelişim Ligleri’nde kupa alan Galatasaray’ın altyapı takımları kutlamaya geldi.

Sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluğa ulaşan 21, 19, 17 ve 14 yaş altı takımları ve kategorisinde ikinci olan 16 yaş altı takımı ile Galatasaray Futbol Akademisi teknik ekibi, kutlama için kurulan platforma çağrıldı. Taraftarlar, sarı-kırmızılı genç futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

SANATÇILAR SAHNE ALDI

Galatasaray Futbol Akemisinde şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılı oyuncular ilk olarak podyuma çıktı. Kupalarıyla taraftarı selamlayan minik aslanların ardından DJ Suat Ateşdağlı, Alya, Soner Sarıkabadayı, Emre Aydın, İrem Derici gibi sanatçılar sahne aldı. Soner Sarıkabayı, Fatih Terim’in ‘Nerede kalmıştık?’ adlı twitinden esinlenerek yaptığı şampiyonluk şarkısı taraftarlardan büyük beğeni topladı. Öte yandan İrem Derici de 22. şampiyonluğa özel bestelediği şarkıyı taraftarlarıyla paylaştı.

Galatasaray kupasına kavuştu! - Resim : 3

PLATFORMDA 'YILDIZ' MESAJI

Galatasaray’ın 22. kupa zaferi için Türk Telekom Stadına dev platform kuruldu. Sahanın ortasında yer alan bu platform üzerinde yer alan dört yıldızın ortasına bir yıldız daha konulması dikkatlerden kaçmadı.

Ve bu yıldızın içinin iki kanadı, 21. ve 22. şampiyonluğu simgelerken, 5. yıldıza 3 şampiyonluk kaldı mesajı verildi.

 Galatasaray kupasına kavuştu! - Resim : 4

 

Galatasaray kupasına kavuştu! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.