Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike... Fikstür zor, artık şakası kalmadı!

Haftayı 27 puanla 15. sırada tamamlayan Galatasaray'ı küme düşme tehlikesi sardı. Aslan'ın önünde 3 zorlu maç var. Haftaya Aytemiz Alanyaspor deplasmanı Galatasaray'ı bekliyor. Farioli'yle çıkışa geçen Akdeniz ekibi çok formda... Ardında Kayserispor'u ağırlayacak olan Torrent'in takımı, ardında Göztepe'yle deplasmanda karşılaşacak. Nestor El Maestro'nun takımı 4 maçlık galibiyet serisi yakalamış durumda..

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında evinde Trabzonspor'a 1-2 mağlup olan Galatasaray'da kriz derinleşti.

Bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü Domenec Torrent, 3. maçına çıktı. İspanyol teknik ilk iki maçında Hatayspor ve Kasımpaşa’ya mağlup olmuştu. 84. dakikaya kadar önde götürdüğü maçı son 6 dakikada veren Torrent, Trabzonspor maçıyla büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı mücadelelerden yine galibiyet alamadı.

Cim Bom ligin ilk yarısında oynanan maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş’a 2-1 mağlup olurken, Trabzonspor ile de 2-2 berabere kalmıştı.

GALATASARAY KÜME DÜŞER Mİ?

84. dakikaya kadar "Avrupa'nın kralı oldun" şarkıları söyleyen Galatasaray taraftarları, peşpeşe gelen goller sonrası yönetim aleyhine bağırlaya başladı.

Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, futbolcular için de gösterdikleri performanstan dolayı tepki gösterdi.

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet aldı. Cimbom, söz konusu maçlarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı.

Haftayı 27 puanla 15. sırada tamamlayan Galatasaray'ı küme düşme tehlikesi sardı. Aslan'ın önünde 3 zorlu maç var.

Haftaya Aytemiz Alanyaspor deplasmanı Galatasaray'ı bekliyor. Farioli'yle çıkışa geçen Akdeniz ekibi çok formda... Ardında Kayserispor'u ağırlayacak olan Torrent'in takımı, ardında Göztepe'yle deplasmanda karşılaşacak. Nestor El Maestro'nun takımı 4 maçlık galibiyet serisi yakalamış durumda..

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike... Fikstür zor, artık şakası kalmadı! ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.