Galatasaray Kulübü'nün mali kongresi başladı, Burak Elmas ibra edilecek mi?

Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısı başladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda basına kapalı gerçekleştirilen ve GSTV'den canlı yayınlanan kongrenin genel kurul divan başkanlığına Metin Sinan Aslan seçildi.

Kongrede, kulüp yönetim kurulu adına yapılacak sunumun ardından raporların takdimine geçilecek. Sırasıyla faaliyet ve denetim raporlarının katılımcılara aktarılmasının ardından görüşmelere başlanacak.

Görüşmeler bölümünde yapılacak konuşmaların tamamlanması sonrası merhum Mustafa Cengiz ile Burak Elmas dönemlerinin mali ve idari bakımdan ayrı ayrı ibrası üyelerin oyuna sunulacak.

Kongrede verilen önerge üzerine ibra oylamalarının kapalı usulde yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanacağı genel kurulda, kulüp ile iştiraklerinin 2022 yılı bütçesi de oylanacak.

Galatasaray Kulübü'nün mali kongresi başladı, Burak Elmas ibra edilecek mi?

ALBAYRAK'TAN ELMAS'A BASIN ELEŞTİRİSİ

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, olağan genel kurul toplantısındaki konuşmasına basın mensuplarının salona alınmaması ile ilgili başladı.

Basın mensuplarının kenara atılmaması gerektiğini vurgulayan Albayrak, "Yağmur, çamur demeden bizi her yerde takip eden basın mensupları keşke burada olsaydı. Yarın öbürgün kulübün sponsorluk anlaşmaları olacak. O zaman da basın mensuplarına ihtiyaç olacak. Keşke başkanım Burak Elmas başka bir karar alsaydı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü'nün mali kongresi başladı, Burak Elmas ibra edilecek mi? ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.