Galatasaray'da Kupa mesaisi öncesi koronavirüs vakası

Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Aytemiz Alanyaspor'la oynanacak çeyrek final maçı öncesi 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Sarı-Kırmızılılar, futbol takımına uygulanan korona virüs testlerinin ardından 1 futbolcuda pozitif bulguya rastlandığını açıkladı.

5 maçlık galibiyet serisi ve Kadıköy'deki Fenerbahçe zaferiyle müthiş bir hava yakalayan Galatasaray'da koronavirüs, keyifleri kaçırdı... Sarı-kırmızılı takımda çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi yapılan korona virüs testlerinin ardından 1 pozitif vakaya rastlandı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital’ın katkılarıyla bugün yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve sadece bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Testi pozitif çıkan futbolcunun kim olduğu açıklanmadı.

Galatasaray'da Kupa mesaisi öncesi koronavirüs vakası ile ilgili etiketler Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.