Galatasaray - Konyaspor maçı sonrası Teknik Direktörü İlhan Palut: Kaybetmeyi hak etmedik

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor deplasmanda Galatasaray'a 2-1'lik skorla yenildi. Mücadelenin ardından Yeşil Beyazlı ekibin teknik direktörü İlhan Palut önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''BİR ANLIK DALGINLA GOLÜ YEDİK''

Palut, çok güzel bir maç olduğunu ifade ederek, "Seyir anlamında bence izleyenlere keyif veren bir mücadele oldu. İki takımı tebrik ederim. Kazandığı için Galatasaray’ı da tebrik ederim. Top rakipteyken iyi mücadele edeceğiz rakibe alan bırakmayacağız. Top bizdeyken özgüvenle kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız diye konuştuk. Bunları başarmaya yönelik adımlar atmadan şok golle geri düştük ama takım buna iyi reaksiyon verdi. Sahaya özgüvenle oyunumuzu koyduk. Galatasaray’ın pres denemelerini kırdık. Çok net pozisyonlar bulduk. Galatasaray’a benzer pozisyonlar vermedik. İkinci yarı top Galatasaray başladı. Bugün takım hızımız da elimizde olmayan nedenlerden istediğimiz noktada değildi. Sonuç olarak bir anlık dalgınlıkla golü yedik. Kaybetmeyi hak ettik mi, asla değil” şeklinde konuştu.

İHA

Galatasaray - Konyaspor maçı sonrası Teknik Direktörü İlhan Palut: Kaybetmeyi hak etmedik ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor Süper Lig İlhan Palut 7.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.