Galatasaray - Konyaspor maçı sonrası Mauro Icardi konuştu: Yüzde yüzümü veriyorum...

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında arabam.com Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sarı-kırmızılılarda ilk kez forma giyen Mauro Icardi, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız, "Ben takıma %100'ümü veriyorum. Milli takım arasında da çalışacağız. Bu çalışmaların sonunda ilk 11 olup olmamam hocamızın kararı tabii ki." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da, ilk kez forma giyen Mauro Icardi galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

''Kazandığımız ve oynadığım için çok mutluyum. Haftayı antrenmanlarla geçirdim. Taraftarımızın önüne çıkmak çok güzel bir his. Üçlü çektirmeyi zaten ailemle uçakta bile yapmaya başlamıştık. Kazandığımız bir maçta, binlerce taraftar önünde bunu yapmak harika bir his.

Ben takıma %100'ümü veriyorum. Milli takım arasında da çalışacağız. Bu çalışmaların sonunda ilk 11 olup olmamam hocamızın kararı tabii ki.''

Galatasaray - Konyaspor maçı sonrası Mauro Icardi konuştu: Yüzde yüzümü veriyorum... ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor Süper Lig 7.Hafta Maçı Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.