Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman?

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'in 25. haftasında lider Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk ediyor. Lider Galatasaray Süper Lig'de oynadığı 24 maçta 16 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 59 gol atan Cimbom kalesinde 27 gole engel olamadı. Deplasman ekibi Konyaspor ise küme düşme hattında bulunuyor. Oynadığı 24 maçta, 5 galibiyet 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman? Süper Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanacak. Lider Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Konyaspor'u ağırlayacak. Futbolseverler ise bu maç ile ilgili detayları araştırmakta. Deplasman ekibi Konyaspor 24 maçta 21 puan topladı ve ligin 16. sırasında bulunuyor. Ev sahibi lider Galatasaray 24 maçta 16 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 59 gol gönderen Cimbom kalesinde 27 gole engel olamadı. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

dasfasgaMAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Konyaspor_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_Konya_ne_zaman

BRUMA'DAN FLAŞ GALATASARAY İTİRAFI

Galatasaray'dan sezon başında RB Leipzig'e 12,5 milyon Euro'ya transfer olan Bruma; eski takımının ocak ayında kendisini istediğini söyledi.

Alman Bild gazetecisine röportaj veren Bruma, takımdaki durumu ve geleceğiyle ilgili konuştu. Portekizli, ara transferde Galatasaray'dan bir yetkilinin kendisiyle transferi için görüştüğünü söyledi.

Takım olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma şanslarınınn hala olduğunu kaydeden Bruma, "Her şey açık; daha çok maç var. Bizim gibi diğer takımların da şansı bulunuyor. Zorlu bir yarış ve tekrar bu arenada oynamak istiyoruz. Herşeyden öte, orada oynamak takım ve taraftarlar için özel bir şey." diye konuştu.

Ara transfer döneminde isminin Galatasaray ile anılmasını da değerlendiren Portekizli oyuncu, "İstanbul'dan bir temsilci bana durumumu sordu. Bu benim gündemimde değildi ve burada kalmak istedim" ifadelerini kullandı.

Milli takımla birlikte Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmak istediğini kaydeden Bruma, "Orada olmak her oyuncunun rüyasıdır. Bunu başarmak istiyorum. Ancak bunun için öncelikle takımımda düzenli oynamalı ve başarılı olmalıyım. Şu anda Leipzig'de bunu yapıyorum ve burada kendimi rahat hissediyorum" açıklamalarını yaptı.

Almanya'nın soğuğuna alışıp alışmadığı sorusu da yöneltilen Bruma, "İstanbul'dan dolayı karı ve buzu biliyorum. Geçen yıl kışı yaşamıştık. Ancak burası da çok soğuk. Antrenmanlarda 3 tişört giyiyorum ve daha çok antrenman yapmak zorunda kalıyorum (gülüyor).

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele 11 Mart Pazar günü saat 19:00'da karşılaşacak. Bu zorlu mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

afavMAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Konyaspor_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_Konya_ne_zaman

GALATASARAY'DA SARI KART ALARMI

Galatasaray'da Feghouli ve Mariano, Atiker Konyaspor maçına ceza sınırında çıkacak. Fatih Terim, iki futbolcusunu Fenerbahçe derbisi öncesi riske etmeyebilir.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik maçlar öncesi oyuncularını koruma altına almayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılarda Feghouli ve Mariano, Atiker Konyaspor maçı öncesi ceza sınırında.

İki futbolcu bu karşılaşmada kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Terim, Feghouli ve Mariano'dan dikkatli olmalarını istese de iki futbolcusunu Atiker Konyaspor karşısında yedek bırakabilir.

Tecrübeli teknik adam, iki futbolcusunu pazar günü kullanmaması halinde kadroda yer vereceği oyuncularını da belirledi.

Mariao'nun yedek kalması durumunda ilk 11'e en yakın isim Martin Linnes. Feghouli'nin alternatifiyse Yasin Öztekin.

Sakatlığını atlatan ve uzun bir aradan sonra Karabükspor maçında forma giyen Fernando da Atiker Konyaspor karşılaşmasına özel olarak hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcu bu maçta forma giyebilecek durumda.

MAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Konyaspor_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_Konya_ne_zamanas

FATİH TERİM MİLAN'I ZİYARET ETTİ

Fatih Terim, Milan Teknik Direktörü Gattuso ile biraraya geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, daha önce görev yaptığı takımlardan İtalya temsilcisi Milan'ı ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre 7-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçı sonrasında takıma iki gün izin veren teknik direktör Fatih Terim, Milan-Inter derbisini izlemek ve eski öğrencisi Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'yu ziyaret etmek için dün İtalya'ya gitti.

İtalya'da ilgiyle karşılanan Terim, Milanello'da Gattuso ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Kulüpteki eski çalışma arkadaşları ile de bir araya gelen Terim, Milan Kulübü yöneticileri tarafından da ağırlandı.

Milan-Inter mücadelesi, Fiorentina'nın kaptanı Davide Astori'nin vefatı nedeniyle ertelenirken Fatih Terim, eski takımı Fiorentina'nın genel menajeri Giancarlo Antognoni ile de görüştü. Terim, Fiorentina yöneticilerine ve İtalyan futbol camiasına, Astori'nin vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü iletti ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Terim, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor ile yapacakları maçın hazırlıkları kapsamında yarınki antrenmanda takımının başında yer alacak.

MAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Konyaspor_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_Konya_ne_zamansf

DENAYER'DEN İYİ HABER GELDİ

Galatasaray'da sakat futbolcular iyileşiyor. Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe derbisine tam kadro hazırlanması bekleniyor.

Galatasaray'da son olarak uzun süreli sakatlığını atlatan Fernando, Karabükspor maçının ikinci yarısında forma giymişti.

Brezilyalı yıldızın ardından sakatlıkları süren Denayer ve Carrasso'dan da iyi haberler geldi.

İki futbolcunun pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçına yetişmesi zor görünse de Fenerbahçe derbisi öncesi takıma katılmaları bekleniyor.

Takımda tedavisi süren Eren Derdiyok ise iki hafta sonra çalışmalara başlayacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar bir sonraki haftaysa Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak.

fsfsafMAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Konyaspor_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_Konya_ne_zaman

KONYASPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ SERGEN YALÇIN

Atiker Konyaspor, teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile anlaştı. Sergen Yalçın, sezon sonuna kadar yeşil beyazlı ekibi çalıştıracak.

Atiker Konyaspor, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenildikleri maç sonrası teknik direkter Mehmet Özdilek ile yolları ayırdı. Yeşil Beyazlılar, takımın yeni teknik direktörü konusunda fazla beklemedi ve Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

Salı günü takımın başında antrenmana çıkacak Sergen Yalçın sezon sonuna kadar Konyaspor'u çalıştıracak.

MAC_NE_ZAMAN_Galatasaray_Konyaspor_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_Konya_ne_zaman

MEHMET ÖZDİLEK FUTBOLCULARLA VEDALAŞTI

Atiker Konyaspor ile yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Özdilek, futbolcularla vedalaştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'la yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Özdilek, personel ve futbolcularla vedalaştı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, dün oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından olağanüstü toplanan yönetimle karşılıklı anlaşarak Konyaspor ile yolları ayrılan Mehmet Özdilek ve ekibinin, Kayacık Tesisleri'nde oyuncular ve personelle vedalaştığı belirtildi.

Açıklamada, oyuncularına hitap eden Özdilek'in görüşlerine yer verilerek, şunlar kaydedildi:

"Ben ve ekibim size ve takıma olan inancımızı bir an bile kaybetmedik. Futbolun içerisinde bu durumlar oluyor. Teleset Mobilya Akhisarspor ve son Evkur Yeni Malatyaspor maçları takım görüntümüze yakışmayan ve oldukça uzak olan maçlardı. Sonuç böyle gerektirdi. Hepiniz ayrı ayrı iyi birer birey ve futbolcularsınız. Kalan 10 maçta elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza ve Atiker Konyaspor'u ligde tutacağınıza inancımız tam. Bundan sonra sizleri dışarıdan destekleyeceğim. Başarılar diliyorum."

Daha sonra yeşil-beyazlı personel ve futbolcularla vedalaşan Mehmet Özdilek'in tesislerden ayrıldığı ifade edildi.

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.