Yusuf Günay: Jürgen Klinsmann haberleri gerçek dışı...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile görüşme gerçekleştirmediğini ifade etti. Fatih Terim sonrası teknik direktör arayışında olan Sarı-Kırmızılı yönetimin Klinsmann'la temas halinde olduğu iddia edilmişti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Jürgen Klinsmann haberlerini yalanladı. Başkan Mustafa Cengiz'in sözleşmesi sona eren Fatih Terim'le devam etmeyeceğini açıklamasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrilmişti.

Bugün çıkan haberlerde Almanlar'ın efsane golcüsü ve son olarak Hertha Berlin'i çalıştıran Jürgen Klinsmann'la bir görüşme gerçekleştirildiği iddia edilmişti. DHA'ya konuşan Günay, olayın doğru olmadığını belirterek, "Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile görüştüğüm şeklinde bazı yayın organlarında yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

ABD Milli Takımı'nda 5 yıl görev yapan 56 yaşındaki Klinsmann 2008-09 sezonunda da Bayern Münih'i çalıştırmıştı.

 

Yusuf Günay: Jürgen Klinsmann haberleri gerçek dışı... ile ilgili etiketler Galatasaray Yusuf Günay Jürgen Klinsmann
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.