Galatasaray Kayseri'de yara sardı

Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray her iki yarıda da bulduğu gollerle 3-0 galip geldi. Son 2 haftada 5 puan kaybeden ve Kayseri'de yara saran Sarı-Kırmızılılar'da Radamel Falcao'nun yükselen formu dikkat çekici...

Ankaragücü'ne 3, evinde Sivasspor'a 2 puan kaybeden ve son 2 haftada yaşadığı 5 pualık kayıpla lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düşen Galatasaray, 30 haftada Kayserispor'a konuk oldu. Hafta içi de Younes Belhanda kriziyle sarsılan Sarı-Kırmızılı takım, zorlu deplasmanda 3 puana 3-0'lık skorla ulaştı.

44'te Saracchi'nin ortasına Radamel Falcao'nun dokunuşuyla Galatasaray, kalesinde 2 net pozisyon verdiği maçta ilk yarıyı önde kapattı. Sivasspor maçında da 2 gol atan Kolombiyalı yıldızdan sakatlık dönüşü forma giydiği son 3 maçta 3 gol geldi. 35 yaşındaki santrfor bu sezon 12 maçta 8 gole ulaştı.

Galatasaray Kayseri'de yara sardı

81'de Henry Onyekuru'yla gelişen atak golle sonuçlandı. Nijeryalı yıldızın pasında Falcao'nun şutu direkten döndü, Onyekuru tamamladı skor 0-2'ye geldi. Ara transferde gelen yıldız isim 89'da da Sofiane Feghouli'nin pasını gole çevirdi ve tabelayı belirleyen isim oldu. 68'de Emre Akbaba'nın yerine oyuna giren 23 yaşındaki kanat forvetinin bu sezon attığı 5 golün 4'ü deplasmanda geldi.

35'te sarı kart gören Taylan Antalyalı cezalı duruma düştü... Galatasaray bu galibiyetle puanını 61 yaptı ve maç fazlasıyla zirveyle arasındaki farkı 2'ye indirdi. Cim Bom 31. haftada Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Teknik direktörsüz kalmasına rağmen son 2 maçını kazanan ve alt sıralardan kurtulan Kayseri ekibi iyi gidişatı sürdürmenin peşindeydi ama olmadı. 31 puanda kalan Kayseri ekibi haftaya Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

KAYSERİSPOR: Doğan Alemdar, Aziz Behich, Kolovetsios, Uğur Demirok, Ramazan Civelek, Attamah, Muhar, Avramovski, Lennon, Henrique, İlhan Parlak

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Falcao, Mohamed.

MOSTAFA MOHAMED DÖNDÜ

Ligin geride kalan bölümünde 29 maça çıkan Galatasaray, 189 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 58 puanla 29. haftayı averajla ikinci sırada tamamlamıştı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve teknik direktör Samet Aybaba'nın Kayserispor'un başında çıktığı ilk maç olan karşılaşma 1-1 berabere sona ermişti. 

Ankaragücü deplasmanında kırmızı kart gören Mısırlı golcü Mohamed'in cezası bitti. 23 yaşındaki gol makinesi Radamel Falcao'yla birlikte çift forvet oynadı.

Galatasaray Kayseri'de yara sardı ile ilgili etiketler Kayserispor Galatasaray Fatih Terim Henry Onyekuru radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.