G.Saray-Kasımpaşa ve G.Birliği-Beşiktaş maçlarının başlama saatinde değişiklik

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray-Kasımpaşa ve Gençlerbirliği-Beşiktaş maçlarının başlama saatinde değişiklik yapıldı. İki maçın da başlama saati de 19.00'dan 16.00'ya çekildi...

Süper Lig'in 25. haftasında Pazar gübü oynanacak Galatasaray-Kasımpaşa maçı, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle saat 19.00'dan 16.00'ya alındı. Beşiktaş'ın başvurusunu da değerlendirmeye alan Türkiye Futbol Federasyonu, pazartesi günü Ankara'da saat 19.00'da başlaması planlanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını saat 16.00'ya aldı.

İstanbul'da hafta sonu yoğun kar yağışı beklenirken, Galatasaray'ın pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesi Türk Telekom Stadı'nda önlemler alınmaya başladı.

Meteoroloji hafta sonu İstanbul'da soğuk hava ve yoğun kar yağışının etkili olacağını bildirdi. Kentte son yılların en etkili yağışı beklenirken, Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa'nın pazar günü saat 19.00'da oynaması planlanan karşılaşma da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından saat 16.00'ya alındı.

G.Saray-Kasımpaşa ve G.Birliği-Beşiktaş maçlarının başlama saatinde değişiklik

Diğer taraftan, sarı-kırmızılı kulüp, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda önlemler almaya başladı. Çimlerin zarar görmemesi ve zeminde kar birikmemesi için sahanın tamamı görevlilerce brandalarla kapatıldı. Görevliler, yağış nedeniyle maçta herhangi bir aksama veya erteleme olmaması amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Önlemler kapsamında, sahanın açık tutulması için maç sırasında da ekiplerin statta hazır durumda bekleyeceği kaydedildi.

G.Saray-Kasımpaşa ve G.Birliği-Beşiktaş maçlarının başlama saatinde değişiklik ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Kasımpaşa Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.