Galatasaray Karagümrük maçı sonrası Domenec Torrent: O isimler derbide oynayamaz .

Galatasaray'da Karagümrük maçı sonrası teknik direktör Domenec Torrent açıklamalarda bulundu. Torrent, "Sakatlıklara pazar günü bakacağız. Sonrasında Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hazırlanacağız. Kimlerle oynayacağımızı bilmiyoruz ama en iyi şekilde oynayacağız. Mostafa Mohamed ve Sofine Feghouli'nin derbide oynama ihtimali yok." dedi..

Galatasaray'da Karagümrük maçı sonrası Domenec Torrent açıklamalarda bulundu.

 

Oyunun başından memnun olduğunu belirten İspanyol teknik direktör "Oyuncuların başlangıcıyla ilgili memnunuz. Milli aralardan sonra ne olduğunu bilirim. her zaman zor maçlar oynanır. Farklı çalışıyorlar, kendilerini milli takımda hissediyorlar. Milli takımdan sonra bu maça odaklanmanın ne kadar önemli olduğunu anlattık."ifadelerini kullandı. 

Kerem'in sakatlığına da değinene Torrent, "Kerem sakatlandı. Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed sakat döndü. Taylan Antalyalı ve Cicaldau daha fazla oynayamayacaklarını belirterek değişiklik istediler. Takımdan, taraftar ve başkandan bu galibiyet için memnunuz." ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak isimleri de açıklayan Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü, "Sakatlıklara pazar günü bakacağız. Sonrasında Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hazırlanacağız. Kimlerle oynayacağımızı bilmiyoruz ama en iyi şekilde oynayacağı. Mustafa Muhammed ve Sofine Feghouli'nin derbide oynama ihtimali yok." diyerek sözlerini noktaladı. 

Galatasaray Karagümrük maçı sonrası Domenec Torrent: O isimler derbide oynayamaz . ile ilgili etiketler Galatasaray Torrent fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.