Kadıköy'deki gezide Galatasaray kapşonlusu ters giydirilmişti!

Galatasaray Yönetimi, okul gezisi ile Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu'nda tura giden ve üzerine giydiği Galatasaray kapşonlusu ters çevirtilen minik taraftarı arıyor.

Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay, sarı-kırmızılı taraftarların Twitter’daki bir talebini görmezden gelemedi.

İddialara göre; okulun düzenlediği geziyle Fenerbahçe Ülker Stadyum’a giden minik Galatasaraylı taraftarın giydiği kapşonluyu görevliler ters çevirip giymesini istedi. Fotoğrafı gören ve minik Galatasaraylı taraftarın üzerindeki ters kopşonluyu gören taraftarlar tepki gösterdi.

Kadıköy'deki gezide Galatasaray kapşonlusu ters giydirilmişti!

Galatasaray yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, fotoğrafları gördükten sonra, “Bu küçük Aslan yavrumuza ulaşabilirsek stadımızda ağırlayalım! İletişimini bulan lütfen haber versin” yazdı.

Kadıköy'deki gezide Galatasaray kapşonlusu ters giydirilmişti! - Resim : 2

Bir Galatasaray taraftarından gelen, ‘Başakşehir maçında ağırlayalım.’ isteğine de İkinci Başkan Günay, “İlgileniyoruz” cevabını verdi.

Kadıköy'deki gezide Galatasaray kapşonlusu ters giydirilmişti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.