Galatasaray kadrosunda bir ilk!

Pazar akşamı Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da, teknik direktör Igor Tudor 11'ini belirledi. Hırvat hoca bir ilke imza attı.

Fenerbahçe derbisinde alınan beraberliğe rağmen ezeli rakipleriyle arasındaki farkı koruyan Galatasaray, zorlu Trabzon deplasmanını kayıpsız geçip yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Hafta boyunca gerçekleşen idmanlarda oyuncularından derbiyi unutarak bu maça odaklanmalarını isteyen teknik direktör Igor Tudor, kafasındaki ilk 11'i belirledi.

Derbide ikinci sarıdan kırmızı kart gören Younes Belhanda'nın yerine oynatacağı isim konusunda Selçuk İnan ve Rodrigues arasında kararsız kalan Hırvat teknik adam son kararını ‘tecrübe’den yana kullandı. Konya deplasmanında sakatlanan Rodrigues'in yerine girdikten sonra Kaptan’ın gösterdiği performansı beğenen Tudor, idmanlarda da oldukça istekli olan Selçuk'u, Trabzon'da bu sezon ilk kez 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

kjhgfdcfvgbhnjklA

Geçtiğimiz hafta oynanan F.Bahçe derbisinde sakatlıktan dönen Tolga Ciğerci'yi de ilk 11'de görevlendiren genç hocanın, Selçuk'u sonradan oyuna dahil etmeyi düşündüğü, ancak Serdar Aziz'in maçın başındaki sakatlığı ve Belhanda'nın kırmızı kart görmesiyle hesaplarının altüst olduğu bildirildi.

İşte, Galatasaray'ın, Trabzon deplasmanında sahaya çıkacağı 11'i...

MUSLERA, MARİANO, MAİCON, SERDAR AZİZ,LATOVLEVİCİ, TOLGA, SELÇUK, NDİAYE, FERNANDO, FEGHOULİ, GOMİS

Galatasaray kadrosunda bir ilk! ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor ilk 11 Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.