Galatasaray Kadın Futbol Takımı derbi öncesi 12 yeni transfer ile sözleşme imzaladı

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nda Hepsiburada markası ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından, yeni sezon öncesinde kadroya dahil edilen 12 futbolcu için imza töreni düzenlendi. Sarı-Kırmızılılar bu akşam Fenerbahçe ile NEF Stadyumu'nda Kadına Şiddete Hayır mesajı vermek için karşılaşacak. 

Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımı'nda 12 yeni transfer ile sözleşme imzalandı. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda düzenlenen törende Samia Ahmed Mohamed Adam, Amanda Ferreira De Alencar, Berthe Prudence Andiolo Ongomo, Angie Sandrith Telles Ortiz, Ijeoma Queenth Daniels, Milica Denda, Sude Nur Sözüdoğru, Didem Dülber, Arzu Akkurt, Büşra Kenet, Zeynep Nisan Üner ve Siber Göker, kendilerini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurcan Çelik'in de yer aldığı törende sözleşmelerin imzalanmasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı derbi öncesi 12 yeni transfer ile sözleşme imzaladı

DÖRT AYDA SIFIRDAN TAKIM KURULDU

İmza törenine Galatasaray 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp, Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Başak Karaca, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Sefada ve Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan katıldı. 

Galatasaray Kulübü olarak bu anlaşmayı çok önemsediklerini belirten 2'nci Başkan Polat Bengiserp, şunları söyledi:

"Önemli ve fırsat bu. Daha önce Galatasaray Lises'inde kuruluşunu yaptığımız takım, o andan bu yana her gün büyüyerek gelişiyor, çalışmalarını yapıyor. Bu süreç içerisinde elbette destekçilerimiz var. En önemli destekçilerimizden birisi Hepsiburada ile anlaşmamızı sizin önünüzde resmileştireceğiz. Kadın Futbol Takımımız, Galatasaray'ın üç ana spor branşı futbol, basketbol, voleybol içerisindeki eksik takımımızdı. Onu tamamladık. O açıdan çok önemli."

"4 aylık çalışmada arkadaşlarımız çok ciddi bir süreç yaşadılar. Bu ekonomik süreç içerisinde destekçilerimiz çok önemli. Onun için Hepsiburada'ya teşekkür etmek istiyorum. Hem Galatasaray'a böyle bir takım kurma imkanı verdiler hem de takımımızın ismini beraber anıyoruz. Aynı zamanda isim sponsoru. Bugünü biz çok önemsiyoruz. Ayın 18'inde başlaması planlanan Süper Lig'de takımımıza güveniyoruz. Onlar da erkek takımımız gibi Avrupa'da ses getiren, güzel maçlar oynayacaklar."

Galatasaray Kadın Futbol Takımı derbi öncesi 12 yeni transfer ile sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Hepsiburada Galatasaray Kadın Futbol Takımı rezan epözdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.