Galatasaray, Joao Pedro'yla anlaştı! Kulübü Cagliari ile pazarlıklar sürüyor

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için futbol yapılanmasında büyük bir değişikliğe giden Galatasaray'da yöneticiler, Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Joao Pedro ile anlaşma sağladı. Cagliari'nin onay vermesi halinde Brezilyalı oyuncuyla imzayı atacak.

Şimdiye kadar Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı kadrosuna katan Galatasaray bir transferde daha mutlu sona ulaşmaya yakın.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Sarı kırmızılılar transfer çalışmalarına hız verdi.

Galatasaray, Cagliari forması giyen Joao Pedro ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılıların Cagliari ile pazarlıkları sürüyor.

Joao Pedro'nun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek.

OKAN HOCADAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Bir transfer gündemimiz var. Bu gündem içinde arayışlarımız, bulduğumuz, beğendiğimiz ve ilgilendiğimiz oyuncular var. Bu her gün güncelleniyor. Bir opsiyon çıkıyor, olabilme olasılığına bakıyoruz, görüşüyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Her gün farklı şeyler geliyor. Önümüzde çok fazla gün var ama transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Altyapıdan çıkan oyuncuları da değerlendirmek istiyoruz. Kampa oyuncularımızı götüreceğiz, hazırlık maçlarında değerlendireceğiz. Yerli ve yabancı transferlerimizi kampa yetiştirebilirsek kadro içinde değerlendireceğiz. Çok fazla alternatifi olan kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Geçen seneden eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Oralara en doğru şekilde takviye yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Joao Pedro'yla anlaştı! Kulübü Cagliari ile pazarlıklar sürüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Joao Pedro cagliari
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.