Galatasaray, Jesse Sekidika'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı

Galatasaray'da kadro yapılanması kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu bağlamda sarı-kırmızlılar Jesse Sekidika'nın sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, takımdan ayrılacak oyuncular için de girişmler devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, 2019-20 sezonunda kadroya dahil edilen 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla yollarını ayırdı. Sekidika, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Eyüpspor'da geçirmişti.

''SÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI OLARAK FESHEDİLMİŞTİR''

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

9 Ocak 2020 tarihinde Galatasaray'a transfer olan Sekidika, parçalı formayla 19 maça çıkmış ve 1 gol, 1 asistlik performans sergilemiştir.

DHA

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

Galatasaray, Jesse Sekidika'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı ile ilgili etiketler Galatasaray jesse sekidika yollar ayrıldı sözleşmesi feshedildi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.