Galatasaray istedi Trabzonspor alıyor!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor. Sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Devler Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen Trabzonspor, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Süper Lig'in yıldızı için girişimlerini sıklaştırdı.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsü salgını nedeniyle Süper Lig'e ara verilmişti.

Galatasaray istedi Trabzonspor alıyor!

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor, lige verilen bu arada transfer çalışmalarına gaz verdi.

Listesindeki oyuncular için görüşmelerini sıklaştıran Trabzonspor, Galatasaray'ın da transfer listesinde olan yıldız futbolcu için girişimlerini sıklaştırdı.

Süper Lig'de gösterdiği performansla adından son dönemde oldukça söz ettiren futbolcu Trabzonspor'a yeşil ışığı yaktı. İşte o isim ve detaylar...

SERDAR GÜRLER ATAĞI

Koronavirüsü sebebiyle futbol dursa da bordo-mavililer transferde hareketli günler geçiriyor. Trabzonspor yerli kontenjanını çoğaltmak ve kalite katmak için eski futbolcusuna göz dikti.

Karadeniz devi, kariyerini Göztepe'de sürdüren Serdar Gürler için harekat başlattı.

Son 2 sezonda yaptığı çıkışla adından söz ettiren 28 yaşındaki futbolcu için kulübü Huesca'dan fiyat istendi.

Serdar, Osmanlıspor'da forma giyerken İspanyol ekibinin dikkatini çekmiş ve buraya transfer olmuştu.

SICAK BAKIYOR

Bu sezon ligin hücumda en etkili oyuncularından biri olan Serdar Gürler için teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetimle görüştü. Tecrübesi ve kalitesiyle takıma büyük fayda katacağını düşünen Çimşir "Mutlaka alalım" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine başkan Ahmet Ağaoğlu ve transfer komitesi de videokonferans yöntemiyle Huesca ile pazarlığa oturdu.

İspanyol ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar da kariyerinde bir kez daha bordo-mavili formayı giymeye sıcak bakıyor.

 

Galatasaray istedi Trabzonspor alıyor! ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Süper Lig serdar gürler Hüseyin Çimşir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.