Galatasaray İngiliz yıldız için Rangers'ın kapısını çalıyor! Sol kanat için aday Ryan Kent

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray sonunda bombayı patlatıyor. İskoçya’nın Rangers takımında forma giyen Ryan Kent için harekete geçen sarı kırmızılılar kanat oyununda fark yaratmak istiyor.

Galatasaray kanatlardaki eksiklerini gidermek için resmen harekete geçti. Rotasını İskoçya’ya çeviren sarı kırmızılılar Rangers'ın sol açıktaki yıldızı Ryan Kent için zemin yoklamaya başladı.

Kerem ve Yunus'la kanatlarda fark yaratmak isteyen Galatasaray, İngiliz oyuncu ile kadroyu zenginleştirmeyi düşünüyor. Sarı kırmızılılarda hücum hattına transfer çalışmaları sürerken sürpriz bir isim olan Kent transferi taraftarları da heyecanlandırıyor.

Galatasaray İngiliz yıldız için Rangers'ın kapısını çalıyor! Sol kanat için aday Ryan Kent

Rangers forması giyen 25 yaşındaki İngiliz oyuncu için Galatasaray ilk temaslarına resmen başlarken 1 sezon kontratı kalması nedeniyle İskoç ekibi uygun bir bonservis ile yıldız ismin ayrılmasına sıcak bakıyor.

Sarı kırmızılılar oyuncuyu ikna etmek için temaslarını sürdürürken bir taraftan da İskoç ekibinin idarecileri ile bonservis görüşmelerine başladı. Piyasa değeri 17.5 milyon Euro olsa da G.Saray'ın belirlediği ücret bonuslarla birlikte şimdilik 7-8 milyon Euro.

Galatasaray İngiliz yıldız için Rangers'ın kapısını çalıyor! Sol kanat için aday Ryan Kent - Resim : 2

Freiburg, Bristol, Barnsley, Coventry ve Rangers'ta kiralık oynayan Kent'i, Eylül 2019'da İskoç ekibi Liverpool'dan 7 milyon 200 bin Euro'ya almıştı. Sol kanat ve forvet hattında görev yapabilen İngiliz oyuncu, geçtiğimiz sezon Rangers ile İskoçya şampiyonluğuna ulaşmayı başarmıştı.

Galatasaray İngiliz yıldız için Rangers'ın kapısını çalıyor! Sol kanat için aday Ryan Kent ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Kent Rangers
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.