Galatasaray ile Welbeck arasında ilk görüşme gerçekleşti!

Bonservisi elinde olduğu için Galatasaray'ın listesinin ilk sıralarına oturan Danny Welbeck, olumsuz yanıt vermedi ancak talebi el yaktı. Taraftarın ‘Come to Galatasaray’ mesajlarıyla İstanbul’a çağırdığı İngiliz forvet, ciddi bir indirim yaparsa masaya oturulacak.

Arsenal Kulübü ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Danny Welbeck için ilk temas gerçekleşti. Bonservisi elinde olan ve İngiltere Premier Lig ekipleri başta olmak üzere birçok kulüpten teklifler alan yıldız oyuncu, Galatasaray opsiyonuna olumsuz bakmadı ancak ciddi bir para talep etti. 29 yaşındaki İngiliz golcünün, 5 milyon Euro garanti para ve 3 yıllık sözleşme talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

İLİŞKİ KOPARILMAYACAK

Bonservisi elinde olması ve UEFA’nın koyduğu kısıt nedeniyle İngiliz golcüyü gündemine alıp nabız yoklayan Galatasaray’a Welbeck tarafından çıkarılan toplam 15 milyon Euro’luk paket yönetim tarafından astronomik bulundu. Sarı kırmızılı yönetim, yine de tecrübeli futbolcu ve menajeriyle ilişkiyi koparmayı düşünmüyor. Bu kadar yüksek bir maddi yükün altına girmeye sıcak bakmayan yönetim, rakamın makul düzeylere indirilmesi halinde görüşmelere devam edecek.

ÖNCELİĞİ İNGİLTERE'DE KALMAK

29 Yaşındaki golcünün yüksek rakam telaffuz etmesinin en önemli nedeninin İngiltere’de kalmaya öncelik vermesi olduğu belirtiliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise sosyal medyada, dünyaca ünlü yıldıza ‘Come to Galatasaray’ mesajları gönderirken, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bu aşamada zor olduğu öğrenildi. Arsenal Kulübü ile sözleşmesi sona eren Welbeck, görev aldığı 311 maçta 70 gol atıp 40 asiste imza attı.

Galatasaray ile Welbeck arasında ilk görüşme gerçekleşti! ile ilgili etiketler Galatasaray Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.