Galatasaray ile Fenerbahçe Rachid Ghezzal'i istiyor

Beşiktaş'ın asist makinesi Rachid Ghezzal, Cezayir Milli Takımı'na 1 gol, 1 asistle döndü. Fransız basını Beşiktaş'ın kiralık yıldızı kadrosunda tutmak için elinde geleni yapacağını belirterek, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de 28 yaşındaki yıldızı kadrosunda görmek istediğini iddia etti.

2.5 yıl aradan sonra Cezayir Milli Takımı'na yeniden seçilen Rachid Ghezzal, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Zambiya ile oynadığı maça 11'de başladı. İlk yarıda çok başarılı bir performans gösteren Ghezzal, 1 gol ve 1 asist yaparken 45. dakikada sakatlanarak sahayı terk etti. Ghezzal'ın bileğinin burkulduğu ve tedbir amaçlı dinlenmeye alındığı öğrenildi. 

Galatasaray ile Fenerbahçe Rachid Ghezzal'i istiyor

Sakatlıkla ilgili bilgi veren Ghezzal'in menajeri Hakan Korkmaz, "Ghezzal ile konuştum. İyi olduğunu söyledi. Bileğinde şişlik ve morluk yokmuş. Kendisini iyi hissettiğini söyledi. Şu an uçağa biniyor. Cezayir'e dönüyorlar. Şu an için endişelenecek bir durum yok. Çarşamba günü İstanbul’da. Herkese çok selamı var" bilgisini paylaştı.

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 21 maçta 13 asist yapan ve kariyerinin en üretken sezonunu geçiren 28 yaşındaki yıldız için Galatasaray ile Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Foot Mercato'nun Fransız muhabiri Sebastian Dennis, 3-3'lük Cezayir-Gambia maçının ardından, "Bilgi; Beşiktaş ve Cezayir performanslarıyla eski günlerine geri dönen Ghezzal, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin iştahını kabartıyor. İki takım da Leicester City'den kiralanan yıldız ismi kadrosuna katmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Dennis, Ghezzal'ın yakın çevresine dayandırdığı haberinde ise "Rachid kendini iyi hissediyor ve Milli Takım'a dönmekten gurur duyuyor. Beşiktaş'a imza attığında ana hedeflerinden biriydi bu. Cezayir formasını tekrar giymek için çok motive olmuştu ve bence bu kısa sürede sahada görüldü. Aldığımız bilgilere göre Beşiktaş, sezon sonunda onu kadroda tutmak için her şeyi yapacaktır. Brendan Rodgers ona pek güvenmediği için Leicester'daki geleceği belirsiz... Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer Avrupa kulüpleri, özellikle sezonu iyi başladığında bitirirse kapıyı çalabilir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe Rachid Ghezzal'i istiyor - Resim : 2

Galatasaray ile Fenerbahçe Rachid Ghezzal'i istiyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Cezayir rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.