Galatasaray iki kez öne geçtiği Hatayspor deplasmanında 4-2 mağlup oldu.. Saba Lobjanidze'den üçlük

Süper Lig'de yaptığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray, yeni teknik direktörü Domenec Torrent yönetimindeki ilk sınavını Hatayspor deplasmanında verdi. Sarı-Kırmızılılar 2 kez öne geçtiği ve bir penaltı kaçırdığı maçta Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. Akdeniz ekibine 3 puanı getiren golü 79. dakikada Gürcü yıldız Saba Lobjanidze attı.

4-2

Dk. 23 GOL! Emre Kılınç deplasmanda Galatasaray'ı 0-1 öne geçiren golü attı. Sarı-Kırmızılılar  70 gün sonda deplasmanda gol sevinci yaşadı. 

Dk. 29 PENALTI KAÇTI! Galatasaray, Dylan Saint-Louis'in yaptırdığı penaltıda 2. gol şansını kullanamadı. İlk golde asisti yapan Patrick van Aanholt'un penaltısını kaleci Abdullah Yiğiter kurtardı.

Dk. 43 GOL! Penaltı kaçıran Galatasaray, penaltıdan golü yedi... Mame Biram Diouf skoru 1-1'e getiren golü attı.

Dk. 45+7 GOL! Kerem Aktürkoğlu frikikten attığı nefis golle takımını yeniden öne geçirdi: 1-2

Dk. 62 GOL! Beraberlik golü için yüklenen Hatayspor, Mohammed Kamara'yla skoru 2-2'ye getirdi... Asist, Dylan Saint-Louis...

Dk. 79 GOL! Hatayspor kontradan golü buldu... Gürcü yıldız Saba Lobjanidze takımını 3-2 öne geçirdi.

Dk. 82 KIRMIZI! Galatasaray'da Taylan Antalyalı kırmızı kart gördü.

Dk. 90 GOL! Saba Lobjanidze 90'da bir gol daha attı ve tabelayı belirledi: 4-2

Galatasaray iki kez öne geçtiği Hatayspor deplasmanında 4-2 mağlup oldu.. Saba Lobjanidze'den üçlük

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Erkan Özdamar yönetti.

Ligde geride kalan 20 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan sarı-kırmızılılar, topladığı 27 puanla haftaya 12. sırada girdi.

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde sezona iyi başlayan ancak son haftalarda istediği sonuçları alamayan bordo-beyazlılar ise 20 karşılaşmada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Hatay temsilcisi, 32 puanla 21. hafta öncesi 6. sırada yer aldı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

HATAYSPOR: Abdullah, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Ruben Ribeiro, Kamara, Saba, Dylan, Mame Diouf

GALATASARAY: İsmail, Boey, Alpaslan, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Cicaldau, Kerem, Halil

Torrent ilk maçına çıktı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk maçına çıktı.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra sözleşme imzalanan 59 yaşındaki İspanyol teknik adam, Galatasaray'ın başındaki ilk sınavını Hatayspor deplasmanında verdi.

Altı futbolcusundan yararlanamadı

Galatasaray'da 6 futbolcu, farklı nedenlerle karşılaşmada forma giyemedi.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne ve Işık Kaan Arslan ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, formasını terletemedi..

Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda olan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Mustafa Muhammed de yarın süre alamadı.

Son 10 lig maçında 1 kez kazanabildi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 7 gol atan "Cimbom", kalesindeki 10 gole engel olamadı.

Hatayspor ile 4. randevu

Galatasaray, Süper Lig'de bordo-beyazlı takımla 4. kez karşı karşıya geldi

Sarı-kırmızılılar, tarihinde ilk kez geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Hatay temsilcisi ile yaptığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi yaşadı.

Geride kalan sezon İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, Hatay'da oynanan maçı ise Hatayspor 3-0'lık skorla kazandı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan karşılaşmayı da sarı-kırmızılılar 2-1 üstün tamamladı.

Galatasaray iki kez öne geçtiği Hatayspor deplasmanında 4-2 mağlup oldu.. Saba Lobjanidze'den üçlük ile ilgili etiketler Hatayspor Galatasaray Emre Kılınç ömer erdoğan Domenec Torrent Abdullah Yiğiter Kerem Aktürkoğlu Saba Lobzhanidze
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.