Galatasaray idmanında şok kavga iddiası! Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt...

Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken antrenmanda yaşanan tatsız bir olay moralleri bozdu. Avusturya’da devam eden kamp programında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında kavga çıktığı iddia edildi.

Galatasaray’da göreve getirilen teknik direktör Okan Buruk takımını Avusturya’da yeni sezona hazırlarken gelen bir son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. 2022-2023sezonu öncesinde Avusturya’da kampa giren sarı kırmızılıların idmanında tatsız bir olay yaşandığı söylendi.

Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasındaki kampta gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koordinasyon hareketlerinin ardından gruplar halinde pas çalışması yaparken salonda çalışan Omar Elabdellaoui ile hafif sakatlığı bulunan kaleci Jankat Yılmaz antrenmanda yer almadı.

Galatasaray idmanında şok kavga iddiası! Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt...

Sabah yapılan idmanda 5'e 2 pas çalışması esnasında yabancı bir futbolcu, yerli bir futbolcuya sert bir müdahalede bulununca iki isim arasında kavga çıktı. Antrenmanda yer alan diğer futbolcular, tekme tokat kavga eden isimleri ayırmakta güçlük çektiği bildirilirken, kavga eden futbolcuların Patrick van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu olduğu iddia edildi.

Galatasaray idmanında şok kavga iddiası! Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt... - Resim : 2

Aanholt ile kavga eden Kerem Aktürkoğlu, geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında oynanan Giresunspor maçının 60. dakikasında Marcao ile büyük bir olay yaşamıştı. Brezilyalı stoper, Aktürkoğlu'na vurması sonrasında kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti.

Galatasaray idmanında şok kavga iddiası! Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt... ile ilgili etiketler Galatasaray Kavga Patrick Van Aanholt Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.