Galatasaray idmanında gerginlik!

Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Tolga Ciğerci ile Carrasso arasında gerginlik yaşandı. İki futbolcu, antrenman sonunda sarılarak barıştı.

Skorer'in haberine göre; Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın antrenmanında Tolga Ciğerci ve kaleci Carrasso arasında gerginlik yaşandı.

GOL SONRASI TOLGA'YA KIZDI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın dünkü idmanında kısa bir gerginlik yaşandı. Sarı-kırmızılıların yedek kalecisi Carrasso, çift kale maçta yediği bir golden sonra Tolga Ciğerci'ye tepki gösterdi. Tolga'ya hatası nedeniyle kızıp, "Golü senin yüzünden yedim" diyen Fransız file bekçisini arkadaşları sakinleştirdi.

İDMAN SONUNDA BARIŞTILAR

Carrasso ile Tolga idman sonunda ise birbirlerine sarılarak barıştı. Bu arada teknik direktör Fatih Terim yanına kadar giderek Carrasso'ya moral verdi.

Galatasaray idmanında gerginlik! ile ilgili etiketler Tolga Ciğerci carrasso
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.