Galatasaray idmanına damga vuran detay!

Sezona bomba gibi başlayan Galatasaray'da işler yolunda...

Süper Lig'in 7. hafta maçları için takımlar hazırlıklarını sürdürürken, Galatasaray idmanında dikkat çeken bir detay vardı. İşte sarı kırmızılı ekibin son durumu ve idmandaki o ayrıntı...

Kardemir Karabükspor maçı için hazırlıklarını tam gaz sürdüren Galatasaray'da yüzler gülüyor... Lige iyi başlayan ve namağlup konumdaki tek takım olan sarı kırmızılılar çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

kglhsIfksIhfhfgh

Son yapılan idmana ise bu sezona yedek kulübesinde başlayan kaptan Selçuk İnan ile teknik direktör Igor Tudor arasındaki sohbet, idmana damga vurdu.

Hırvat teknik adamın, tecrübeli futbolcuyla şakalaştığı gözlenirken, Selçuk'un da idman boyunca hırslı görüntüsü dikkat çekti.

Tudor'un Selçuk'a, Karabük maçında ikinci yarıda forma vermesi bekleniyor. Sarı kırmızılı takımın deneyimli oyuncusu Selçuk İnan, uzun süredir birçok taraftarın hedefi olmuştu.

Galatasaray idmanına damga vuran detay! ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk idman tudor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.