Galatasaray için teklifi reddetti!

Galatasaray'ın peşinde olduğu Aleix Garcia transferinde önemli bir gelişme yaşandı. İspanyol yıldızın sarı-kırmızılı ekip için "Galatasaray'dan haber bekliyorum" ifadelerini kullanarak Dinamo Bükreş'in teklifini reddettiği ortaya çıktı.

Orta sahaya takviye için Galatasaray'ın gündemine aldığı Aleix Garcia'da bir gelişme yaşandı. Manchester City ile yolları ayrılan 23 yaşındaki futbolcu, bundan 3 hafta önce Sarı-Kırmızılı kulüple bir görüşme yapmıştı. Aradan geçen süreçte birçok isimle masaya oturan Galatasaray'ın, İspanyol futbolcuyu da beklemede tuttuğu ortaya çıktı.

Romanya'dan bir haber kaynağına göre; Dinamo Bükreş kulübünün, Garcia'yı renklerine bağlamak için kendisiyle temasa geçtiği, genç oyuncunun ise "Galatasaray'dan haber bekliyorum" diyerek sunulan teklifi geri çevirdiği bildirildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'ın, Aleix Garcia ile makul bir ücret üzerinden anlaşma sağladığı, ancak önceliği gündemdeki daha iyi seçeneklere verdiği için görüşmeleri askıda tuttuğu ifade ediliyor. Geçtiğimiz sezonu Belçika Ligi ekiplerinden Mouscron'da kiralık olarak geçiren Garcia, City'nin gelecek için yatırım projelerinden biriydi.

SON SÖZ TERİM'DE

City'nin alt yaş takımına 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan genç yetenek, İngiltere'de bekleneni veremeyince çeşitli takımlara kiralandıktan sonra serbest bırakıldı. Orta sahada iki yönlü olarak mücadele eden Aleix Garcia'nın transferiyle ilgili son sözü, teknik patron Fatih Terim söyleyecek.

Galatasaray için teklifi reddetti! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Aleix Garcia
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.