Galatasaray için tehlike sürüyor!

PFDK'nın açıkladığı cezaların ardından Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve Teknik Direktör Fatih Terim'in basına yaptığı açıklamalar ile ilgili bir işlem yapılmadığı ve hafta başında karar verilmesi bekleniyor.

PFDK'nın ağır cezalar verdiği Galatasaray için tehlike henüz geçmedi.

Milliyet gazetesinin haberine göre, TFF Hukuk Müşavirliği, resmi siteden yapılan duyuru nedeniyle Galatasaray Kulübü'nün yanı sıra Başkan Mustafa Cengiz ve Teknik Direktör Fatih Terim'i medyada yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları yüzünden önceki gün PFDK'ya sevk etmişti.

Kurul dün bu sevklerle ilgili bir işlem yapmadı. PFDK'nın hafta başında Galatasaray, Başkan Cengiz ve Terim'in durumlarını karara bağlaması bekleniyor.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE TAHKİM’E GİDİYOR

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin birkaç gün içinde cezalara itiraz için Tahkim Kurulu’na başvuracakları aktarıldı.

Tahkim’in önümüzdeki hafta kulüplerin yapacağı savunmaları ele alarak nihai kararları açıklaması bekleniyor.

GALATASARAY’DA 5, FENERBAHÇE’DEN 2 KİŞİ CEZA ALDI

Galatasaray’da Fatih Terim’e 7, Hasan Şaş’a 8, Badou Ndiaye’ye 5, Ryan Donk’a 6, Garry Rodrigues’e 3 maç; Fenerbahçe’de ise Jailson’a 8, Roberto Soldado’ya ise 6 maç ceza verildi.

Galatasaray için tehlike sürüyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.