Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu bir sezon daha kiralamak için harekete geçti

Halil Dervişoğlu'nun yeni sezonda da takımda kalmasını isteyen Galatasaray, Premier League'in yeni ekiplerinden Brentford'ın 10 milyon Euro’nun altında gelecek tekliflere kapısını kapatması üzerine yeniden ‘kiralama’ yöntemini devreye soktu.

Galatasaray'a devre arasında İngiltere'nin Brentford takımından kiralanan ve kısa sürede gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Halil Dervişoğlu'nun ailesi, genç ismin kariyerine Sarı-Kırmızılı takımda devam etmesini istiyor.

Hürriyet'in haberine göre, Brentford Kulübü’nün 10 milyon Euro'nun altında gelecek tekliflere kapısını kapatması üzerine Galatasaray, Halil’i yeniden kiralama yöntemini devreye soktu.

Kiralama sözleşmesi bitmesine karşın Halil Dervişoğlu’nun ailesi de oyuncunun kariyerine Galatasaray’da devam etmesini istiyor. Hatta genç futbolcunun babası ve temsilcisi Muzaffer Dervişoğlu da halen profilinde oğlunun Galatasaray formalı fotoğrafını kullanıyor.  Sarı kırmızılı kulüp de Brentford ile görüşerek oyuncunun Galatasaray’da sergilediği sıçrama, milli takıma davet edilmesi ve gelişimini sunarak, satın alma opsiyonu ile Halil’i kiralamak için pazarlık masasına oturacak.

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu bir sezon daha kiralamak için harekete geçti

Ümit Milli Takım'ın Florya'da Galatasaray'la oynadığı bir maçta Marcao'nun tokat attığı iddialarıyla ilk kez gündeme gelen 21 yaşındaki forvet, devre arasında transfer olduğu Galatasaray'daki yükselişiyle gündemden düşmüyor! 

Fatih Terim'in "bonservisi kesin alınsın. Ne Onyekuru ne Gedson... Halil Dervişoğlu!" dediği genç isim, Şenol Güneş'in de dikkattini çekmiş ve A Milli Takım'la çıktığı ilk maçında gol sevinci yaşamıştı.

Brentford'un Premier League'e yükselmesinin ardından kariyerine nasıl yön vereceği merak edilen başarılı futbolcu için pek çok teklif geldiği belirtiliyor. Bretford'un Ocak 2020'de Hollanda ekibi Sparta Rotterdam'dan 3 milyon euro bonservisle yatırım amaçlı transfer ettiği Halil Dervişoğlu'nun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu bir sezon daha kiralamak için harekete geçti ile ilgili etiketler Galatasaray Halil Dervişoğlu Brentford
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.