Galatasaray Hajduk Split şifresiz D Smart Spor nasıl izlenir? Şifresiz kanallar listesi!

Galatasaray Hajduk Split şifresiz D Smart Spor nasıl izlenir? Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz kanallar listesi merak konusu oldu. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaraylı taraftarlar Hajduk Split maçını hangi kanallardan şifresiz olarak yayınlanacağı araştırmaya başladı.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda temsilcilerimizden Galatasaray sahasında Hırvat temsilcisi Hajduk Split ile karşı karşıya geliyor. 24 Eylül Perşembe akşamı saat 21.00’da başlayacak olan Galatasaray Hajduk Split maçı D Smart Spor ekranlarından canlı yayınlanıyor. Peki, Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz nasıl izlenir? Detaylar haberimizde…

GALATASARAY HAJDUK SPLİT MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR LİSTESİ

Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz olarak CBC Sport, AZ TV, İdman TV kanalları üzerinden canlı izlenebilecek.

- CBCSport
- AZ TV
- İdman TV

Galatasaray Hajduk Split karşılaşması 24 Eylül Perşembe akşamında saat 21.00’da başlayacak. Saat 21.00’da Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray Hajduk Split maçı D Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Galatasaray Hajduk Split şifresiz D Smart Spor nasıl izlenir? Şifresiz kanallar listesi! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Galatasaray D-Smart hajduk split Avrupa ligi D Smart Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.