Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz kanallar listesi!

Galatasaray Hajduk Split maçı ne zaman? UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Galatasaray ile Hajduk Split karşı karşıya geliyor. Peki, Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz hangi kanalda? İşte Galatasaray Hajduk Split maçını şifresiz kanallar listesi...

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda temsilcimiz Galatasaray, evinde Türk Telekom Stadyumu’nda Hırvatistan ekibi Hajduk Split’i konuk edecek. 24 Eylül Perşembe akşamı saat 21.00’da başlayacak olan Galatasaray Hajduk Split maçını futbol severler Spor Smart üzerinden canlı olarak seyredebilme imkanına sahip olacak.

Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz kanallar listesi!

Avrupa Ligi serüvenine 2. eleme turundan başlayan Galatasaray, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü’yü deplasmanda 3-1 devirerek tur atlama başarısını göstermişti. Hajduk Split ise bir önceki turda Renova’yı deplasmanda 1-0 ile geçmişti.

GALATASARAY HAJDUK SPLİT MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR LİSTESİ!

Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz olarak CBC Sport, AZ TV, İdman TV kanalları üzerinden canlı izlenebilecek.

- CBCSport
- AZ TV
- İdman TV

Galatasaray ile Hajduk Split takımları bu mücadele ile birlikte tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelmiş olacaklar.

GALATASARAY HAJDUK SPLİT MAÇI NE ZAMAN?

Stat: Türk Telekom
Tarih: 24 Eylül 2020 Perşembe
Saat: 21.00
Yayın: Spor Smart

 

Galatasaray Hajduk Split maçı şifresiz kanallar listesi! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Galatasaray hajduk split Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.