Evinde Göztepe'yi 3 golle geçen Galatasaray zirve ortağı

6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlikle gittiği Fatih Karagümrük deplasmanında 112. dakikada yediği golle mağlup olan Galatasaray, olaylı maçtan 3 gün sonra ağırladığı Göztepe'yi 3 golle geçti. Sarı-Kırmızılılar'da Taylan Antalyalı sezonun ilk asistini yaptı, Feghouli ilk golünü, attı. Arda Turan ise 10 yıl sonra iç sahada gol sevinci yaşadı.

Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Galatasaray, 3-1 galip geldi. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golleri Emre Kılınç, Arda Turan ve Sofiane Feghouli attı. Konuk ekibin tek golü Soner Aydoğdu'dan geldi. 

6 maçlık serisi geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında sona eren Cim Bom, teknik direktör Fatih Terim'in kırmızı kart cezası nedeniyle tribünden izlediği maçı kazanarak puanını 26'ya yükseltti. Sarı-Kırmızılılar hafta sonu deplasmanda Trabzonspor'la kozlarını paylaşacak.

Üst üste 3. yenilgisini alan Göztepe ise 18 puanda kaldı. İlhan Palut'un takımı 15. haftada Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Evinde Göztepe'yi 3 golle geçen Galatasaray zirve ortağı

Dk. 4 GOL! Galatasaray maça golle başladı. Sarı-Kırmızılılar Emre Kılınç'ın golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekipte başarılı kaleci İrfan Can Değirmenci'nin koronavirüs testi pozitif çıktığı için bu maçta kaleyi Macar eldiven Balázs Megyeri koruyor.

Dk. 12 GOL! Donk'tan savunma arkasına harika bir uzun top, Arda Turan topla buluştu, Megyeri önde yakalandı, kaptandan usta işi bir son vuruş ve gol.... Galatasaray henüz 12. dakikada skoru 2-0 yaptı. Arda, Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü Sivas'ta atmıştı... 

Dk. 14 GOL! Göztepe farkı 1'e indirdi. Halil Akbunar'ın sağdan getirip ortaladığı topa Soner Aydoğdu şık bir topuk dokunuşuyla yön verdi, uzak direğe çarpan top ağlarla buluştu: 2-1.

Dk. 34 TEHLİKE! Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda Luyindama yükseldi, iyi bir kafa vuruşuyla gole yaklaştı ama Megyeri köşeden çıkardı, dönen topu Arda tamamlamak istedi, Macar kaleci yine kalesini gole kapattı. Galatasaray 3. gole çok yaklaştı.

TAYLAN'DAN MİLİMETRİK PAS...

Evinde Göztepe'yi 3 golle geçen Galatasaray zirve ortağı - Resim : 2

Dk. 50 ZORU BAŞARDI! Göztepe beraberlik golüne çok yaklaştı. İlk golün sahibi Soner Aydoğdu, altıpas üzerinden boş kaleye atamadı, mutlak gol kaçtı!

Dk. 63 GOL! Taylan Antalyalı'dan savunma arkasına 25-30 metreden milimetrik pas... Topu kontrol eden Sofiane Feghouli karşı karşıya pozisyonda golü atmayı başardı. Göztepe'nin baskı kurduğu dakikalarda Galatasaray skoru 3-1 yaptı. Cezayirli yıldızın ligdeki ilk golü, Taylan'ın ilk asisti...

Dk. 82 GOL İPTAL! Göztepe'nin Şerif N'Diaye ile bulduğu gol VAR'a takıldı.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Okan, Omar, Luyindama, Donk, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Feghouli, Arda, Diagne

Göztepe'nin ilk 11'i: Megyeri, Gassama, Atınç, Marko, Berkan Emir, Yalçın, Obinna, Soner, Halil, Tripic, Ndiaye

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.