Galatasaray, Gomis'i aramıyor!

Süper Lig’de 5 haftayı geride bırakan ve artık Şampiyonlar Ligi için geri sayıma geçen Galatasaray, Bafetimbi Gomis’i aramıyor...

Oyuncu alım satım dengesini sağlamak için 29 golle krallık tacını takan Fransız yıldızı 6 milyon Euro bonservis karşılığında Arabistan’a gönderen Sarı- Kırmızılılar, yerine herhangi bir forvet takviyesi de yapamadı. Buna rağmen geçen sezonun ilk 5 haftasıyla kıyaslandığında, Aslan’ın daha fazla gol bulması dikkat çekiyor.

Tudor’lu sezonda Aslan ilk 5 maçta 13 gol atmış, bunların 7’si Gomis’ten gelmişti. Diğer 6 golü ise Tolga (4), Belhanda ve Maicon kaydetmişti.

Bu sezon Cim Bom 14 gol buldu. Eren 3 golle başı çekerken, Onyekuru, Serdar Aziz, Emre Akbaba ve Rodrigues, 2’şer gol kaydetti. Fernando ve Sinan Gümüş’ün 1’er golü var, 1 gol de rakip oyuncudan kendi kalesine geldi.

Fatih hoca, skora 7 oyuncunun katkı vermesinden çok memnun. Tecrübeli teknik adam, gözden düşen yıldızlar Belhanda ve Feghouli’nin de skora destek vermesi halinde, santrfor eksikliğini hissetmeyeceklerini düşünüyor.

Galatasaray, Gomis'i aramıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray gomis Gol problemi forvet
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.