Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu 2. hafta maçında Galatasaray ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman oynanacak sorusuna yanıt arıyor. İşte, Galatasaray Giresunspor maçının tarihi ve saati…

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunda 2. hafta maçında Galatasaray seyircisi önünde Giresunspor’u konuk ediyor. Sezona deplasmanda Antalyaspor galibiyeti ile başlayan sarı kırmızılılar sahasında konuk edeceği Giresunspor’u da devirerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Sezona flaş transferle giren Galatasaray; Fredrik Midtsjö, Sérgio Oliveira, Abdülkerim Bardakci, Léo Dubois, Kazımcan Karataş ve Haris Seferovic’in yanı sıra son olarak da Mertens ve Torreira’yı KAP’a bildirmişti.

Galatasaray Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

NEF Stadyumu’nda 13 Ağustos Cumartesi akşamında saat 21.45’te başlayacak Galatasaray Giresunspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Sezonun ilk maçında deplasmanda Antalyaspor’u 90. dakikada Gomis’in golüyle 1-0 deviren Galatasaray’a karşın Giresunspor ise sahasında Adana Demirspor’a 3-2 kaybetti.

İki takım arasında geçen sezon İstanbul’da oynanan maçı Giresunspor 1-0 kazanırken; Giresun’daki mücadele ise Galatasaray’ın 2-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

Stat: NEF Stadyumu
Tarih: 13 Ağustos 2022 Cumartesi
Saat: 21.45
Yayın: Bein Sports 1

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Galatasaray Spor Toto Süper Lig giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.