Galatasaray Gençlerbirliği'ne patladı: 5-1...

Galatasaray Gençlerbirliği'ni Türk Telekom Stadyumu'nda 5-1'lik skorla mağlup etti.

Süper Lig'de ilk mağlubiyetini geçen hafta Trabzonspor deplasmanında alan ancak liderliğini sürdüren Galatasaray 11. hafta maçında Türk Telekom Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar, Mariano, Maicon, Gomis (2) ve Tolga Ciğerci'nin golleriyle 5-1 kazandı. Galatasaray, puanını 26'ya çıkarırken, Başakşehir maçı öncesi sürprize yer vermedi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve mücadele başladı...

MARİANO LİGDEKİ İLK GOLÜNÜ ATTI!

Galatasaray maça golle başladı... Sarı-Kırmızılılar'da Bafetimbi Gomis'in pasında ceza sahasının içinde topla buluşan Mariano, düzgün bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi. Brezilyalı yıldız, Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti.

Galatasaray, 2. gole çok yaklaştı. Aslan'ın bu seneki golcülerinden Tolga Ciğerci'nin, ceza sahası yayının üzerinden çektiği sert şutu kaleci Hopf, güçlükle çeldi.

16.dakikada Gençlerbirliği, maçtaki ilk tehlikesini yaşattı. Scekic'in ceza sahası içinden yaptığı kafa vuruşu, Muslera'nın kucağında kaldı.

G.Birliği 21. dakikada gole çok yaklaştı. Muriqi'nin ceza sahası içinde vurduğu şutta Muslera gole izin vermedi.

29. dakikada sol çaprazdan Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta Maicon, çok iyi yükselip kafayı vurdu fakat top direken döndü.

42. dakikada maçtaki ilk sarı kart çıktı. Diallo, Belhanda'ya yaptığı hareket sonrası, Serkan Çınar'dan sarı kartı gördü.

MAİCON GOLLERE DEVAM EDİYOR

Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta, bu sezon savunmadaki performansı katar attığı gollerle dikkat çeken Maicon, bir kez daha sahneye çıktı ve kafayla fileleri havalandırdı. Maicon, bu sezon 4. golünü kaydederken, Galatasaray'ı 2-0 üstünlüğe taşıdı.

Karşılaşmada ilk yarı, Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda ilk düdük çaldı...

GOMİS GOLLE BULUŞTU!

Galatasaray 2. devreye de golle başladı. Eren Derdiyok'un pasında topla buluşan Belhanda ceza sahasına girdi. Faslı yıldız, Bafetimbi Gomis'in kale alanına gelmesini bekledi, golü Fransız yıldıza atttırdı. Galatasaray, 3-0 öne geçerken, Gomis 2 hafta sonra golle buluştu ve toplam gol sayısını 10'a çıkardı.

TOLGA CİĞERCİ DE BOŞ GEÇMEDİ

50. dakikada Galatasaray farkı 4'e çıkardı. Sarı-Kırmızılılar'da Eren Derdiyok'un asistinde bu sezonun golcülerinden Tolga Ciğerci, skoru 4-0'a getirdi. Tolga, bu sezonki 6. golünü kaydetti.

53. dakikada sarı kart sınırında bulunan Fernando, yerini Selçuk İnan'a bıraktı.

55. dakikada Maicon'un yerine Latovlevici oyuna dahil oldu.

67'de, oyuna sonradan dahil olan Issiah, Belhanda'ya yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

72. dakikada Gençlerbirliği'nde Politevich, Garry Rodrigues'e yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

GOMİS, JAHOVİC'İ YAKALADI

80. dakikada Gomis'in şutunda Claro'nun eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Bafetimbi Gomis, kendisinin 2, takımının 5. golünü kaydetti. Fransız yıldız, attığı bu golle, gol krallığında 11 golü bulunan Jahovic'i yakaladı.

Yine duran top, yine gol!

83. dakikada Tolga Ciğerci, yerini Koray Günter'e bıraktı.

84. dakikada Gençlerbirliği, kornerden golü buldu. Gelen ortaya şık bir kafa vuran Scekic, durumu 5-1'e getirdi. Galatasaray, bu sezon 6. kez duran toptan golü buldu.

88.dakikada Serdar Aziz, gördüğü sarı kart sonrası, Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.

Galatasaray Gençlerbirliği'ne patladı: 5-1... ile ilgili etiketler Galatasaray Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.