Galatasaray, Fransız oyuncu için girişimde bulundu!

Galatasaray'ın yaz döneminde orta sahaya yaptığı takviyelerden sonra, Montpellier forması giyen Teji Savanier'ye de teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Yaz transfer döneminde kadrosuna pek çok yıldız ismi katan Galatasaray, merkez orta sahasını da Jean Michael Seri ve Taylan Antalyalı ile güçlendirmişti. Fransız basını ise sarı kırmızılı kulübün Ligue 1 ekiplerinden Montpellier'de forma giyen 27 yaşındaki Teji Savanier için de girişimlerde bulunduğunu öne sürdü.

Le Parisien gazetesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde geçtiğimiz yaz Nimes Olympique'ten 9,5 milyon euro karşılığında Montpellier'nin yolunu tutan yıldız ismin Marsilya, Monaco, Saint Etienne ve Fiorentina'nın yanı sıra sarı kırmızılılardan da teklif aldığını ancak bunu geri çevirdiğini yazdı.

Galatasaray, Fransız oyuncu için girişimde bulundu! ile ilgili etiketler Galatasaray Ligue 1 Fransız Teji Savanier montpellier
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.