Galatasaray FIFA'ya başvurdu, parayı bekliyor

Galatasaray, eylül ayında milli takımlarda sakatlanan Serdar Aziz ile Kolbein Sigthorsson için bütün belgeleri hazırladı ve FIFA’ya başvurma kararı aldı.

FIFA’nın Kulüpleri Koruma Programı kapsamında milli takımda sakatlanıp kulüp formasıyla 28 gün sahaya çıkmayan futbolcular için kulüplere ödediği tazminattan yararlanmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar, her iki futbolcu için ayrıntı bir dosya hazırladı.

FIFA’nın bu konuda çok titiz davranarak, ortaya çıkan sakatlığın nasıl olduğu, eski sakatlıklarıyla bir bağlantısı olup olmadığı gibi detaylar üzerinde durduğu ve bu yüzden ayrıntılı bir rapor istediği bildirildi.

Galatasaray böylece sakatlığı süresince futbolculara verdiği maaşı FIFA’dan karşılamaya çalışacak. Oyuncuların maç başı paraları bile karşılanacak.

Kaynak: Skorer

Galatasaray FIFA'ya başvurdu, parayı bekliyor ile ilgili etiketler Galatasaray Serdar Aziz Sigthorsson
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.