Fenerbahçe Öznur Kablo, final serisinde 2-0 öne geçti

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 26'da 26 yapan Fenerbahçe Öznur Kablo, Galatasaray'la oynadığı şampiyonluk serisinde de 2-0 öne geçti. Sarı-Lacivertliler salı günü yenilgisiz şampiyon olmak için parkeye çıkacak.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu tüm maçları kazanarak tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo, ezeli rakibi Galatasaray'la oynayacağı 5 maçlık final serisinde de ilk 2 maçı kazanarak seride 2-0 öne geçti.

İlk maçı 73-66 kazanan Sarı-Lacivertliler, bugün oynanan 2. maçtan da 70-57 galip ayrıldı. Serinin 3. maçı Galatasaray'ın ev sahipliğinde Sinan Erdem'de oynanacak. F.Bahçe Öznur Kablo o maçı da kazanırsa sezonu şampiyonu tamamlayacak.

37-22'lik ilk yarı skoruyla işi bitiren ev sahibi ekipte McBride ve Iagupova 22 sayıyla oynadı. Galatasaray’da ise Holingsvorth 14 sayı üretti.

SALON: Metro Enerji

HAKEMLER: Fatih Arslanoğlu, Yücel Çilingir, Kerem Yılmaz

FENERBAHÇE ÖZNUR KABLO: Olcay Çakır Turgut 7, McBride 22, Iagupova 22, Vaughn 4, Stokes 3, Thomas 6, Tuğçe Canıtez 6, Sevgi Uzun

GALATASARAY: Pelin Derya Bilgiç 13, Prints 12, Sude Yılmaz 2, Steinberga 9, Holingsvorth 14, Asena Yalçın 3, Russell 4, Hruscakova, Meltem Yıldızhan, Cansu Köksal

GALATASARAY-FENERBAHÇE ÖZNUR KABLO 3. MAÇ NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Serinin 3. maçı 11 Mayıs Salı günü oynanacak. Saat 15.00'te başlayacak maç TiviBu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Öznur Kablo, final serisinde 2-0 öne geçti ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Öznur Kablo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.