Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! GS FB maçı şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesi taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. Süper Lig’in 13. haftasındaki derbide karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Fenerbahçe takımları zirve yarışına ortak olmak için bu maçı kazanmanın peşinde. GS FB maçı şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. NEF Stadyumu’nda 21 Kasım 2021 Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak derbide hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Süper Lig’de geride kalan 6 haftada 6 galibiyet, üçer beraberlik ve yenilgi sarı kırmızılılar 21 puan toplarken Fenerbahçe’de 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle 20 puan elde etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında yaptığı son 3 maçı da kazandı. NEF Stadyumu’nda çıktığı 5 maçın 4'ünü kazanan Galatasaray, 1 müsabakadan da mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! GS FB maçı şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda beklentinin altında kaldı. Sarı lacivertliler, ligde geride kalan 12 haftada 6 deplasman maçına çıkarken, bunlardan 3'er galibiyet ve mağlubiyetle döndü.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Sacha Boey ve Arda Turan bu maçın kadrosunda yer alamayacak. Romanya Milli Takımı'ndan sakat dönen ve takımla kontrollü bir şekilde çalışan Olimpiu Morutan ise görev verildiği takdirde forma giyebilecek.

Fenerbahçe'de de Altay Bayındır ile Enner Valencia ve Luiz Gustavo sakatlıkları nedeniyle mücadedele takımını yalnız bırakacak. Son antrenmana katılan Berke Özer ise kaledeki yerini alacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! GS FB maçı şifresiz hangi kanalda? - Resim : 2

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Halil, Mohamed

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Mesut, İrfan Can, Berisha

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD


Stat: NEF Stadyumu
Tarih: 21 Kasım 2021 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! GS FB maçı şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.