Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 3. hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, sezonun 2. derbisinde karşı karşıya geliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray Fenerbahçe maçı yine büyük bir rekabete sahne olacak. Geçen sezon Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-1 deviren Galatasaray, uzun yıllar süregelen galibiyet hasretine son vererek Şükrü Saraçoğlu’nun tılsımını bozmayı başarmıştı.

Süper Lig'de bu sezona da oldukça iyi başlayan sarı kırmızılılar; ilk hafta sahasında Gaziantep FK’yı 3-1, geçen haftada Başakşehir’i deplasmanda 2-0 devirerek ikide iki yapmayı başardı. Fenerbahçe ise ilk hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 devirmesine rağmen geçen hafta 9 kişi kalan Hatayspor ile sahasında 0-0 berabere kalarak taraftarlarını kahretmişti.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’de 3. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Galatasaray, 27 Eylül Pazar günü Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak ve hakem Ali Palabıyık’ın yöneteceği Galatasaray Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Muslera, Emre Akbaba ve Saracchi bu derbide forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de ise herhangi bir sakat ya da cezalı oyuncu bulunmamakta.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Galatasaray Fenerbahçe maçının şifresiz hangi kanalda yayınlanacağını merak eden futbol severler derbi anında illegal yayın yapan kanalların listesini aramaya başlayacak.

 

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.