Galatasaray-Fenerbahçe kadınlar Euroleuague maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

FIBA Kadınlar Euroleague'de yeni sezon bugün oynanacak 2 maçla başlıyor. Bu sezon aynı gruba düşen Galatasaray ile Fenerbahçe, yılın ilk derbisinde karşı karşıya geliyor. Galatasaray-Fenerbahçe kadınlar Euroleuague maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

FIBA Kadınlar Euroleague'in ilk haftası Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sahne olacak. İki ekip, B Grubu'nda Polonya'dan VBW Arka Gdynia, İspanya'dan Spar Girona, Fransa'dan Basket Landes, İtalya'dan Berette Famila Schio, Macaristan'dan Sopron Basket ve Rusya'dan Dynamo Kursk takımlarıyla karşılaşacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de 13. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında daha önce oynanan 12 karşılaşmada Fenerbahçe 9, Galatasaray ise 3 kez galip geldi.

Ezeli rakipler geçen sezon bu kupada çeyrek finalde karşı karşıya gelirken, ilk maçı deplasmanda 91-74 kazanan sarı-lacivertliler, ikinci karşılaşmada 71-61 kaybetmesine karşın ilk maçtaki sayı avantajıyla adını Dörtlü Final'e yazdırmıştı.

GALATASARAY-FENERBAHÇE KADINLAR EUROLEUAGUE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Fenerbahçe kadınlar Euroleuague maçı bu akşam oynanacak. Şehit Mustafa Özel Kompleksi'nde oynanacak derbi saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak.

Galatasaray-Fenerbahçe kadınlar Euroleuague maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

FİNAL MAÇI 10 NİSAN'DA

Başantrenörlüğünü Efe Güven'in yaptığı Galatasaray ile Victor Lapena yönetimindeki Fenerbahçe sezonun ilk resmi maçına galibiyet için çıkacak.

Euroleague'de A ve B gruplarında 8'erden toplam 16 ekip Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele edecek.

Ligde yarın başlayacak normal sezon karşılaşmaları 1 Şubat 2022'de sona erecek. 23 Şubat'ta başlayacak çeyrek final müsabakaları ise 9 Mart'ta tamamlanacak. Söz konusu karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayan ekipler, 8 Nisan'da düzenlenecek Dörtlü Final'e adını yazdıracak. FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin final müsabakası ise 10 Nisan'da oynanacak.

Galatasaray-Fenerbahçe kadınlar Euroleuague maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.