Galatasaray Fenerbahçe derbisinde taraftarın bıçaklanma anı izle! / VİDEO

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde tribünde bıçaklanan taraftarın kamera kayıtları ortaya çıktı. Bir taraftarın bıçaklanması ile ilgili yürütülen soruşturma sonrası 13 kişi gözaltına alındı. Galatasaray Fenerbahçe derbisinde bir kişinin bıçaklanma anı haberimizde izleyebilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde bir taraftarın bıçaklanma görüntüleri orataya çıktı. Geçtiğimiz ay oynanan dev maçta çıkan olaylar futbolun önüne geçmişti. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan maçta tribünde çıkan kavgada 1 taraftar bıçaklanarak yaralanmıştı. Bu olay üstüne İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri olaylarla ilgili çalışma başlattı.

Kamera görüntülerinden yola çıkılarak yapılan araştırmada, taraftarı R.M.B adlı kişinin bıçakladığı belirlendi. V.Y'nin bıçaklanmadan önce de E.K, M.E, M.Ö, İ.D, M.K, S.S, B.G ve G.Ö kişilerce dövüldüğü tespit edildi. Kimlik tespiti yapılan kişiler gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 4 tabanca, 1 bıçak ele geçti.

galatasaray_fenerbahcIe_derbisinde_taraftarAn_bAcIaklanma_anA_izle_1

Gözaltına alınan kişilerin yapılan sorgularında, S.S'nin 9 Kasım 2016 günü Tokat Cezaevinden firar ettiği, ateşli silahlar kanununa muhalefet ve silahlı yağma olaylarından arandığı belirlendi. B.G'nin ateşli silahlar kanununa muhalefet suçundan arandığı, bu kişilerin başkalarına ait Passolig kartı ile maça girdikleri saptandı. Passolig kartlarını bu kişilere veren E.M, Ö.S ve M.C.E'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alınarak, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.

İşte Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde taraftarın bıçaklanma anı;

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde taraftarın bıçaklanma anı izle! / VİDEO ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi Türk Telekom taraftar bıçaklanma bıçak kamera bıçaklanma anı görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.