Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hasılat rekoru kırılacak. Özlenen atmosfer...

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın biletleri satışa sunuldu. Sarı-kırmızılı idareciler, satışa çıkacak biletlerin birkaç saat içinde tükenmesini beklediklerini söyledi. Yöneticiler, “Taraftar maç izlemeyi özledi. Aşısını yaptıranlar maçı izleyebilecek. İlgiden de görüyoruz ki, karşılaşma kapalı gişe oynanacak. Derbi maçta özlediğiniz ve istediğimiz atmosferi göreceğiz” dedi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? Derbi biletler kaç para?

Nef Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçın biletleri, kombine kart, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahipleri için satışa çıkarıldı. Biletlerin genel satışına ise yarın başlanacak. Derbi maçın biletlerinin fiyatları 125 lira ile bin 250 lira arasında değişiyor.

Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin maçın biletleri satışa sunuldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Nef Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçın biletleri, kombine kart, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahipleri için satışa çıkarıldı. Biletlerin genel satışına ise yarın başlanacak.

Derbi maçın biletlerinin fiyatları 125 lira ile bin 250 lira arasında değişiyor.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hasılat rekoru kırılacak. Özlenen atmosfer...

DERBİ KAPALI GİŞE

Türk futbolunun bu büyük derbisi 2 sezon sonra yeniden tam kapasite seyircili oynanabilecek. Pandemi nedeniyle Seyrantepe'deki ve Kadıköy'de maçlar seyircisiz oynanmıştı. Bu sezon ise TFF yüzde 50 doluluk oranıyla oynattığı maçlarda "tam kapasite" uygulamasına geçmişti.

Sarı-kırmızılıların 2 yılın ardından ilk kez bir maçı kapalı gişe oynaması bekleniyor. Öte yandan Cim Bom, derbiden 25 milyon liralık da bir gelir hedefliyor. Localar ve 5 maçlık kombineler dışında kalan yaklaşık 45 bin bilet yarın satışa çıkacak. Günler öncesinden kulüp telefonları kilitlenirken, yöneticiler talepleri karşılamakta zorlanıyor. Galatasaray'ın derbiden rekor maç günü hasılatı elde etmesi bekleniyor.

DHA'da yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı idareciler, satışa çıkacak biletlerin birkaç saat içinde tükenmesini beklediklerini söyledi. Yöneticiler, “Taraftar maç izlemeyi özledi. Aşısını yaptıranlar maçı izleyebilecek. İlgiden de görüyoruz ki, karşılaşma kapalı gişe oynanacak. Derbi maçta özlediğiniz ve istediğimiz atmosferi göreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hasılat rekoru kırılacak. Özlenen atmosfer... ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.