Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Muslera'ya sosyal medyada moral operasyonu

Fernando Muslera, önceki gece oynana Bolivya - Uruguay maçında kariyerinin en talihsiz gollerinden birini yedi. Kaptan Godin, golden sonra tecrübeli kaleciye tepki gösterdi. Muslera'nın geçen sezonki ağır sakatlıktan sonra bir türlü kendine gelemesi bu sezon yediği bolca hatalı gol Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Sarı-Kırmızılı taraftarı endişelendiriyor. Ülkesinde yoğun eleştiriler alan Muslera'ya bir yandan da derbi öncesi sosyal medya morali veriliyor

Sezon başında Galatasaray'ın Avrupa maçlarında yediği hatalı gollerle eleştirilen Fernando Muslera, Uruguay'ın Bolivya'ya 3-0 yenildiği maçta da hatalı gol yedi. 35 yaşındaki kaleci için ülkesinde "Artık milli takımı bırakmalı" yorumları yapılıyor.

Uruguay Milli Takımı formasını 131 kez giyen Muslera, 2022 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde saç baş yoldurmuştu. Katar vizesini kaçıran Uruguay'da fatura neredeyse ona kesildi. Güney Amerika'da Muslera'yı alaya alan capsler sosyal medyada yayılıyor...

Bolivya maçının 29. dakikasında takım arkadaşı Carlos Arce'nin ortasında topu elinden kaçıran Muslera, kendi kalesine gol atmış, kaptan Diego Godin bu hatanın ardından Muslera'ya çok kızmıştı

Süper Lig'de de Göztepe ve Beşiktaş maçlarında da hatalı goller yiyen Muslera, 12 maçta kalesinde 15 gol gördü. Bu grafik Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarları endişelendiriyor.

Galatasaray taraftarları ise Muslera'ya sahip çıkıyor... Sarı-Kırmızılı formayla 5 Süper Lig, 4 de Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan yıldız isme destek paylaşımları artarak devam ediyor.

DERBİDE KIRMIZI KART OLACAK MI?

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son dönemde yapılan derbilerde gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor.

İki takımın 44'ü Süper Lig, 7'si Türkiye Kupası, 3'ü TFF Süper Kupa ve biri de Dostluk Kupası olmak üzere son 55 randevusunda hakemler toplam 42 kırmızı, 324 sarı kart gösterdi.

Rekabetteki son 55 maçta iki takımın futbolcuları 21'er kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu süreçte Galatasaray'da Emre Aşık 3, Hasan Şaş ile Younes Belhanda 2'şer, Badou Ndiaye, Felipe Melo, Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar, Tomas Ujfalusi, Milan Baros, Abdul Kader Keita, Arda Turan, Cassio Lincoln, Alioum Saidou, Orhan Ak, Volkan Arslan, Joao Batista ve Bülent Korkmaz ise birer kez kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe'de ise Diego Lugano 3, Volkan Demirel ile Bruno Alves 2'şer, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Roberto Soldado, Luis Nani, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Issiar Dia, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Gökhan Gönül, Deivid de Souza, Ariel Ortega, Fabio Luciano ve Deniz Türüç ise birer kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

İki takım arasında oynanan son müsabakada 4 sarı kart çıktı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Muslera'ya sosyal medyada moral operasyonu ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray Fenerbahçe Uruguay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.