Galatasaray Fatih Terim'le devam edecek mi? Burak Elmas'ın teknik direktör adayı kim?

Galatasaray'da başkan ve yönetimin belli olmasının ardından gözler teknik direktör meselesine çevrildi. Sarı-Kırmızılı kulübün 38. başkanı Burak Elmas'ın söz verdiği gibi Fatih Terim'le devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Elmas, zafer gececi bu konuya açıklık getirdi. Terim, yarın Florya'da olacak...

Galatasaray'ın 38. Başkanı Burak Elmas oldu... Dün gerçekleştirilen ve 5 başkan adayının yarıştığı seçimde Eşref Hamamcıoğlu'na karşı son 3 sandığa kadar seçimi geride götüren Elmas, müthiş bir geri dönüşle seçimi kazandı. Sarı-Kırmızılılar'da şimdi gözler teknik direktör meselesine çevrildi.

Sezonun bitmesiyle eski başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasındaki soğuk savaş yerini peş peşe gelen öfkeli demeçlere bıraktı. Florya'daki eşyaları toplayıp Bodrum'a tatile giden Terim, Galatasaray'daki 3. dönemini fiilen sona erdirdi. Başarılı çalıştırıcının bitmekte olan sözleşmesinin uzatılmayacağı açıklandı. Mustafa Cengiz, GS TV'de yaptığı açıklamada Terim'le devam etmeyeceklerinin net bir şekilde dile getirdi.

Kendisi sağlık sorunları nedeniyle aday olmayan Cengiz, Abdurrahim Albayrak'ın 2. başkan olarak yer aldığı Yiğit Şardan'ın listesini destekledi. Şardan ve ekibi 5 aday arasında 4. oldu. Seçimin güçlü adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ise Terim'le devam etmemeyi düşünen bir başka isimdi. Ancak Burak Elmas'ın kazanması halinde Terim'le yola devam edilecekti.

GALATASARAY FATİH TERİM'LE DEVAM EDECEK

Elmas, seçim zaferinin ardından merakla beklenen Fatih Terim sorusuna şu cevabı verdi: 

 "Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz ve gereken neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız."

Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı bugün Twitter hesabından yaptığı bilgilendirmede Terim'in yarın Florya'da olacağını belirtti.

Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir, Elmas'ın listesinden Galatasaray yönetimine girdi. Seçim öncesi Terim'in avukatlığından istifa ettiğini açıklayan Epözdemir'in Elmas'ın listesine girmesi, Fatih Terim'in hangi başkan adayını desteklediğini ortaya koymuştu. Tatilini ailesiyle Bodrum'da sürdüren Terim'in kısa sürede Florya'ya geri dönmesi bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde 3 ön eleme oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar sezonu erken açmış, takımın başında Selçuk İnan antrenmanlara çıkmıştı.

Galatasaray Fatih Terim'le devam edecek mi? Burak Elmas'ın teknik direktör adayı kim? ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim burak elmas rezan epözdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.